SON GELİŞMELER
--:--:--

Başkan Vekili Zeyit Şener Mesai Arkadaşlarıyla Aynı Sofrada Buluştu

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Başkan Vekili Zeyit Şener Mesai Arkadaşlarıyla Aynı Sofrada Buluştu

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, düzenlenen iftar programında kaymakamlık ve belediye personeliyle bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhu, düzenlenen anlamlı bir iftar programında bir kez daha yaşandı. Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, belediye ile Şerafettin Memiş Vakfı iş birliğinde düzenlenen iftar programında kaymakamlık ve belediye personeliyle aynı sofrada buluştu.

Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen iftar programına mahalle muhtarları, Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli, belediye ve kaymakamlık çalışanları ile aileleri katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinin paylaşıldığı programda ilçede kamu hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan farklı kurum temsilcileri aynı sofrada buluşarak birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Dualarla İftar Açıldı

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte iftarın açılmasıyla devam etti. Katılımcılar Ramazan’ın bereketini paylaşarak samimi bir ortamda iftar yaptı.

“Kamu Hizmeti Güçlü Ekip Ruhuyla Yürür”

Programın ardından konuşma yapan Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, kamu hizmetlerinin güçlü bir ekip ruhu ve dayanışma anlayışıyla yürütüldüğünü vurguladı.

Şener konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayı; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve gönüllerin bir araya geldiği kıymetli bir zaman dilimidir. Bugün burada belediyemizin ve kaymakamlığımızın kıymetli personeli, aileleri, mahalle muhtarlarımız ve vakıf çalışanlarımızla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hizmet ederken gösterdiğiniz gayret, fedakârlık ve özveri için her birinize teşekkür ediyorum.”

Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Şener, kurumlar arası iş birliğinin hizmet kalitesini artırdığını ifade etti.

“Akdeniz ilçemizde yürüttüğümüz her hizmette ortak akıl ve iş birliği anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu birliktelik hem kurumlarımızın gücünü artırıyor hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini yükseltiyor. Ramazan ayının bereketinin, huzurunun ve kardeşlik ikliminin ilçemizde daim olmasını temenni ediyorum.”

Samimi sohbetlerin yaşandığı iftar programı, katılımcıların Ramazan ayına ilişkin iyi dileklerini paylaşmaları ve hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Benzer Haberler
Başkan Vekili Zeyit Şener Mesai Arkadaşlarıyla Aynı Sofrada Buluştu
Başkan Vekili Zeyit Şener Mesai Arkadaşlarıyla Aynı Sofrada Buluştu
Tarsus’ta Yağış Alarmı: Ekipler Gece Boyunca Sahadaydı
Tarsus’ta Yağış Alarmı: Ekipler Gece Boyunca Sahadaydı
Mersin Son Dakika Haberleri
Copyright © 2026 Tüm hakları Mersin Vatan Gazetesin 'de saklıdır. Mersin'de Son dakika Haberleri