Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 12:49
Advert

Aslan Sayım Soruyor? Ayça Kumsal Cevaplıyor!

Gazeteci ve Radyocu Aslan Sayım dikkat çeken fenomenlerden Dj Ayça Kumsal ile bir araya geldi. İkili iddalı röportaja imza attı.

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 01-09-2021 20:33   Güncelleme : 01-09-2021 20:33
Aslan Sayım Soruyor?  Ayça Kumsal Cevaplıyor!

Gazeteci ve Radyocu Aslan Sayım dikkat çeken fenomenlerden Dj Ayça Kumsal ile bir araya geldi. İkili iddalı röportaja imza attı. 

Merhaba nasılsın? Pandemi sürecini nasıl geçiriyorsun?

Ayça Kumsal: teşekkür ederim iyim :) 

Bi şarkı aldım onunla uğraşıyorum onun dışında herkesin olduğu gibi sıkıcı ve üzücü bir süreç..

Müziğe olan ilginiz ne zaman ve nasıl başladı? 

Ayça Kumsal: ortaokulda ailem hobi olarak ilgilenmem için çello ve gitar kursuna göndermişti. Lisedede devam etti lise bittikten sonra vokallik yapmaya başladım DJ’lik teklifi geldi pro DJ Antalya’dan eğitim aldım ve sonra sahneler almaya başladık :) 

Türkiyede Dj olarak rakibin çok. Peki seni onlardan ayıran özelliğin ne desem?

Ayça Kumsal: Prodüktör DJ’lerden beğendiğim 2 3 isim var onun dışında beğendiğim woww bi DJ yok ki çoğu DJ değil bu yüzden kimseyi rakip olarak görmüyorum kaliteli kostümler tercih ediyorum güzel müzikler hazırlıyorum ve iyi bir sahnem var bu ayıran en güzel şey olmalı  :)) 

Belalı bir sevgili skandalı ile gündeme geldin. Evin paramparça oldu. Hala seninle  uğraşıyor mu? 

Ayça Kumsal: Mahkeme süreci devam ediyor fakat kurtuldum diyemem hala bir şekilde mesajlar atıp rahatsız ediyor.

Her gün kuaför paylaşımlarınla dikkatleri çekiyorsun. Peki aylık kuaför masrafın ne kadar 

Ayça Kumsal: bunu hesaplamamız imkansız sanırım ciddi rakamlar gidiyor buna eminim 15-20 bin arası değişiyordur diye tahmin ediyorum sadece kaynağım 8 bin belki daha fazla ama daha az değildir :)) 

Otokontrollü müsünüz, yoksa hatalar yapar mısınız?

Ayça Kumsal: otokontrollüyümdürde çok hatada yaparım. Duygularımla hareket ettiğimde çok fazla hata yapıyorum.Bunuda dengelemeyi öğrendim sayılır.Artık herşeye mantıksal baktığım için daha az yanlış yapıyorum ve kendimi dengede tutabiliyorum 

En beğendiğiniz sesler kimler? Kimleri severek dinliyorsunuz?

Ayça Kumsal: Türk ve yabancı bir çok isim var beğendiğim ama ses dersek Imany aşığıyım herkes bilmez o ayrı ama gerçekten aklıma gelmiyor ama hepimizin bildiği isimlerdir.

Size yapılan ne gibi yanlışı affetmezsiniz?

Ayça Kumsal: İnsani duyguları olmayan hastalıklı ve yalan olan hiçbirşeyi affetmem.

Hiç Ahlaksız Teklif Aldınız mı?

Ayça Kumsal: Evet sosyal medya hesaplarımdan neredeyse Her gün değişik teklifler alıyorum. Cesur fotoğraflarım olduğu için insanlarda algı değişimi olabiliyor artık şaşırmıyorum bu duruma alıştım. 

Özel Gecelerde Sahne Alıyor musunuz?

Ayça Kumsal: Evet tabii ki alıyorum normal sahnelerin dışında özel partilerde de oluyorum. Tabi en önemli unsur güvenliğim sağlandığı taktirde gidiyorum. Kişiye göre özel parti algısı da yanlış anlaşılmasın lütfen. Birçok şarkıcı ve DJ böyle gecelerde oluyor. 

Özel gece diye gittiğiniz ortamda yatak odası konsepti ile karşılaştınız. Burada müzik yapmanızı isteseler? Yoksa sinirlenir kabul etmez miydiniz?

Ayça Kumsal: 6 yıldır bu işi yapıyorum hayır sinirlenmem profesyonel bir Dj im ben özel bi parti olduğu içinde müziğimi yapar ve giderim konsept beni ilgilendirmez işimi yaparım sadece bu onların partisi ama özel performansım normal bütçeden farklı olduğu için pahalıya patlar

Bunun bedeli ne olur? 

Ayça Kumsal: Yatak odasında hiç sahne Setup kurulmadı şimdiye kadar. Onun için 10 bin Dolar isterdim büyük ihtimal. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü