Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:38

Ak Partili Ruhi Bayrak 14 Mayıs Seçimini değerlendirdi

Ak Parti Mersin Kurucularından İş Adamı ve Esnaf olan Ruhi Bayrak Mersin'de uzun yıllardır tatlıcı Ruhi olarak bilinen Mersin sevdalısıdır. 

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 16-05-2023 18:57
Ak Partili Ruhi Bayrak 14 Mayıs Seçimini değerlendirdi

Bayraktar'la gazeteci Vakkas Arslan 14 Mayıs 2023 seçimlerine dair görüş ve önerisini aldı.

14 Mayıs seçimlerinin öncelikle ülkemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu güçlü duruşu dan dolayı tebrik ediyorum saygılarımı sunuyorum.
Milletimiz 14 Mayıs'ta yapılan seçimlere yüzde 90 oranıyla katılması sağlaması demokrasi şöleni ile herbir vatandaşımızın sorumlu davrandığının en büyük ispatıdır. Sandıktan çıkan sonuçlar Milletimizin iradesinin güçlü olduğunu temsil etmektedir ve bu gücün karşısında hiçbir kimsenin duramayacağını hep birlikte gördük ve yaşadık. 
Mersinimiz için sandıklardan Ülkemiz için en hayırlı sonuç çıkmıştır. Seçim çalışmalarında teşkilatların gençlik kollarının ve diğer bu dava yolunda mücadele eden herkesi tebrik ederim.
AK parti Mersin için canla başla çalışma örneği sergilemişlerdir.
Milleitmiz Tercihini Yaptı
Büyük Türk milletinin iradesinin Muhalefete yanıtı bu seçimlerde aslında bir mesaj verdiğini ve bu mesajın sizin arkanızdaki ekollerle fetö desteği ile Hdp desteğiyle sizi yüzyıl daha iktidar etmeyeceğiz demiştir.
Ak partiye ve iktidar kanadında mesajı şu olmuştur, onların da özellikle teşkilatlar ve Milletvekilleri ataması konusunda gerçek anlamda saha ile örtüşen Milletle örtüşme noktasında bir problem olduğunu bunu biran evvel düzeltilmesi gerektiğinin, AK Parti'nin teşkilatlanma konusunda sınıfta kaldığını gösteren bir mesajdı bu aslında.
AK parti Milletvekili listelerinin son 1-2 gün içerisinde çıkarması konuşuluyor AK parti son 21 yılda hüküm eden bir iktidarın bu işi son güne bırakmaması gerekirdi bu işin 2 ay 3 ay önces bitmesi gerekiyordu deprem bahanesi bence bunu örtüştürmez, Sanki milletimizde biraz uyarıcı nitelikte noktasında algılandı diye düşünüyorum. dedi 
Bayrak; ikinci tur seçimlerde şuana kadar sayın Cumhurbaşkanımızın partiyi ve millet velilerini de kendisi taşıyordu zaten ikinci tur seçimi Kendi secimi olduğu için zorlanmayacağını ve büyük bir farkla alacağına inanıyorum.
Küskün Seçmenler var
Bizler 1 turda çok mücadele ettik ama bazen bazı şeyleri düzeltmekte zorlanıyoruz mesela iki ilçe çok kıymetli birinci Tarsus ikincisi toroslardır. İnsanları ikna etmeye gittiğimde
Karşıma şu soruyla çıkıyorlar bir aklın hala Tayyip bey'e farklı yansıtarak Tayyip beye zarar verdiğini düşünüyoruz Entelektüeli yüksek arkadaşlarımızla listelerimizi yenilesek daha iyi olacağı kanaatindeydim.

 

Sonuç olarak diğer röportajlarımda şunu söyledim 1 partiyiz ve gene hala birinci olduğumuzu düşünüyorum oyların oradan oraya oynaması CHP nin 5 Ak Parti'nin 4 çıkarmasına sebep olduğunu düşünüyorum. 
Sizlere de bu röportajlar içinde teşekkür ederim umarım her şey ülkemiz ve Mersin için iyi olur

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü