Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yürütülen rüşvet ve ihale usulsüzlüğü soruşturması bugün yeni bi boyut kazandı. Sabah saatlerinde belediye binasında yapılan aramalardan sonra gözaltı dalgası genişledi. Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın ardından annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri belediye binasında dijital materyaller ve ihale dosyaları üstünde detaylı inceleme yapıyo. Dosyaların tek tek incelendiği, bazı belgelere el konulduğu söyleniyo.
Doğukan Uyan’ın gözaltına alınmasının ardından annesinin de emniyete götürüldüğü bilgisi geldi. İkisi için de sorgu süreci başlamış durumda. Soruşturmanın daha da genişleyebileceği konuşuluyo.
Yetkililer, operasyonun devam ettiğini ve yeni gözaltıların olabileceğini belirtiyo. Belediyede yürütülen incelemelerin birkaç gün daha sürebileceği ifade ediliyo.