Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 14:20
Advert

Global mobil aksesuar markası Mcdodo: Babalar Günü için teknolojinin konforunu hediye ediyor

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Babalar Günü için klasik alternatifleri bir kenara bırakıp, teknolojinin konforunu hediye ediyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 01-06-2021 18:25   Güncelleme : 01-06-2021 18:25
Global mobil aksesuar markası Mcdodo: Babalar Günü için teknolojinin konforunu hediye ediyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve her zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, bu defa da babaları mutlu ediyor.

Sadece genç kuşakların teknolojiyle ilgili olduğu algısının yıkıldığı bu günlerde Mcdodo, her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğunu bilerek, çok özel bir Babalar Günü kampanyası yapıyor.

250 ürün seçeneği

USB-C hub’lar, led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi bir çok inovatif ürün; mcdodo.com.tr’de Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirimli olarak sunulacak.

Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 250’nin üzerinde ürün seçeneği teknolojik babaları mutlu edecek

Yenilikçi ve iddialı tasarımlar

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa zamanda odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, ürünlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya hızla devam ediyor.

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca bir çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü