Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:55
Advert

Sömestr’da En Eğlenceli Atölyeler Forum Mersin’de

Forum Mersin, minik misafirlerin ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği sömestr tatili atölyeleri ile çocuklara, kendi elleriyle yaptıkları tasarımları hayata geçirme fırsatı sunuyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-01-2020 08:58   Güncelleme : 29-01-2020 08:58
Sömestr’da En Eğlenceli Atölyeler Forum Mersin’de

 

Forum Mersin 25-26 Ocak 2020 tarihlerinde Forum Sanat’ta, Waldorf çocuklar doğa ile buluşuyor, keçe kukla tasarlama, bez çanta boyama ve Reggio Emillia yöntemi ile kardan adam atölyeleri ile minik misafirlerin hayal güçlerini geliştirdikleri, birbirinden eğlenceli ve öğretici atölyelere ev sahipliği yaptı. Atölyelere kayıtlar sosyal medya üzerinden alınırken aileler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar, yapılan çeşitli atölyelerle hem yeteneklerini sergilediler hem de keyifli zaman geçirdiler.

Atölyelere çocuklar anne veya babaları ile katılım sağladı. Etkinlik sonrasında katılımcı minik misafirlerle fotoğraf çekimi yapıldı. Forum Mersin sömestr tatili atölyelerine katılarak tatilin tadını eğitici bir etkinlikle çıkaran minik misafirler ve aileleri etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Forum Mersin sömestr tatili atölyeleri 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde Forum Sanat’ta kar küresi yapımı, keçe zombi yastık tasarlama, kurabiye ve maske süsleme atölyeleri ile devam edecek.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü