Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 12:08
Advert

Fenerbahçe Beko Furkan Korkmaz Transferini Gerçekleştiremedi

Fenerbahçe Beko Furkan Korkmaz Transferini Gerçekleştiremedi

SPOR
Giriş Tarihi : 31-07-2019 20:34   Güncelleme : 31-07-2019 20:34
Fenerbahçe Beko Furkan Korkmaz Transferini Gerçekleştiremedi

 

Basketbolda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe Beko yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Fenerbahçe Beko kulübünün transfer etmek istediği Furkan Korkmaz NBA’de kariyerini devam ettirecek. betist   Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz kulübü ile iki yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Furkan Korkmaz’ın takımı ile yeni sözleşme imzalamasıyla birlikte Fenerbahçe Beko bu transferi rafa kaldırma zorunda kaldı. Obradovic’in takımda görmek istediği Furkan Korkmaz transferinin gerçekleşmemesi üzerine Fenerbahçe Beko transferde farklım isimleri gündemine aldı.

Furkan Korkmaz Philadelphia 76ers’te Kaldı

22 yaşındaki basketbolcu Furkan Korkmaz takımıyla yeni sözleşmeye imza attı. Geleceği merak edilen oyuncunun takımıyla yeni sözleşme imzalamaması durumunda betist giriş ile  Türkiye’ye döneceği iddia edilmişti. Ancak Furkan Korkmaz’a takımı iki yıllık yeni bir sözleşme teklif etti. Teklifi kabul eden Furkan Korkmaz kariyerini NBA’de sürdürecek. Milli basketbol takımımızda da forma giyen Furkan Korkmaz NBA’de 5,8 sayı ortalaması ile oynamıştı. 2.2 ribaunt ortalamasını yakalayan milli basketbolcu 1.1 asist yaparak takımına geçen sezon katkı sağladı.

Furkan Korkmaz’ın NBA’de Kalması

Basketbola gönül veren kişiler  1xbet   Furkan Korkmaz’ın takımı ile yeni sözleşme imzalamasını ve NBA’de kariyerine devam etmesinin doğru bir karar olacağını belirtti. 22 yaşındaki genç basketbolcunun ilerleyen yıllarda daha fazla deneyim kazanarak hem kendi takımına hem de milli takımımıza katkı sağlaması bekleniyor.

vadivadi