Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 12:51
Advert

Hamit Tuna’dan Askon Mersin şubesine ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamit Tuna, Askon Mersin Şubesi’ni Ziyaret ’de bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-09-2018 15:35   Güncelleme : 19-09-2018 15:35
Hamit Tuna’dan Askon Mersin şubesine ziyaret

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Tuna; “Bu kent hepimizin. Bu kente hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

Ziyaret’de  Başkan Hamit Tuna, Askon Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek önümüzdeki Yerel Seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunarak Destek talebinde bulundu.

Tuna yaptığı konuşmada; Değerli Arkadaşım Hasan Arslan ve Askon Yönetimini Tebrik ederim Mersin’de Mersini değer yapan projelere ve insan odaklı çalışmalarını yakinen takip etmekteyim ortaya çıkardıkları Projelerin tamamı insan odaklı ve insan kazanımına dayalı faaliyetlerdir, Ben Sayın Hasan Arslan benim Aynı Okulda okuduğum okul arkadaşımdır, gerek  kişiliği gerekse mütevaziliği ile bu kente Arslan Ailesi olarak kazandırdıkları ve halada Gerek Yurt içi Gerekse Yurt dışı çalışmalarından ötürü hem gururluyum hem de çok mutluyum, halen Aynı okuldan mezun olduğumuz için 80 öncesi Mezunları gurubundayım ve çokta memnunum Eski okul arkadaşlarımla aynı ile günkü gibi heyecanlıyım . Ben 15 yıllık Belediye Başkanlığı süresince ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile değil birlikte yönetiim anlayışı içerisinde hizmet ürettiklerini, kurum ve kuruluşlarla diyaloglu çalışmaya da önem verdiklerini söyledi.

Başkan Tuna; Hala Toroslar İlçemizde Yürüttüğüm Başkanlık sürecinde, Hayata geçirdiğimiz hizmet ve projelerimizin siz değerli iş adamlarımızın üstlendikleri görevler ve bize her zaman güç vermiştir.

Sundukları Projelerle ile Askon Mersin Şubesi Yönetimi Kentimizin saygın ve dinamik iş adamlarından oluşan çalışkan, üreten üretene değer veren bir ekip olması beni son derece gururlandırıyor dedi.

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan; Başkan Hamit Tuna benim için değerli bir insandır, okul arkadaşımdır, Tutuğunun  koparan dinamik bir şahsiyettir. Üstlendiği bu görev konusunda kendisine sonuna kadar güveniyorum, Ürettiğimiz ve Üreteceğimiz projeler konusunda kendine herzaman yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.dedi.

Arslan Hamit Tunanın bu kentte doğduğunu bu kentte ticaret yaptığını ve neyin gerektiğini bilen bir insan olması ve böyle bir görevde allahın izni ile yer alacak olması bizleri son derece sevindirmiştir, Askon Mersin Şubesi olarak Kendisine bu yolda Başarılarının devamını dilerim dedi

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü