Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 19:25

Ömür Gedik Şarkılarını Anneler İçin Söyledi

Sanatçı Ömür Gedik, Anneler Günü dolayısıyla geldiği Mersin’de şarkılarını Mersinli anneler için söyledi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 14-05-2018 17:42   Güncelleme : 14-05-2018 17:42
Ömür Gedik Şarkılarını Anneler İçin Söyledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü konserinde şarkılarını seslendiren Ömür Gedik Mersinli annelere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen konseri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eşi Hatice Kocamaz ile birlikte dinledi.

Gecede sanatçı Ömür Gedik, ‘Paramparça’, ‘Gözyaşlarım Anlatır’, ‘Son Yolcu’, ‘Anlamazdın’, ‘Sessiz Gemi’, ‘Bugün Benim Doğum Günüm’, ‘Beni Yak Kendini Yak’, ‘Sen Geçerken Sahilden’, ‘Ah Kalbim’, ‘Mavi Boncuk’, ‘Kim Ne Derse Desin’, ‘Sana Ne Kime Ne’, ‘Koyverdun Gittun Beni’, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Beyoğlu’nda Gezersin’ ve ‘Kara Sevda’ gibi birbirinden güzel şarkıları anneler için söylerken, Mersinli anneler de Ömür Gedik’in seslendirdiği tüm şarkılara eşlik etti. Sanatçı Ömür Gedik, performansı ile Mersinli annelerden tam not aldı ve büyük alkış topladı.

Başkan Kocamaz, konserde annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “Bir kez daha bütün hanımefendilerin, bütün annelerin bu güzel gününü kutluyorum. Allah ağız tadınızı bozdurmasın diyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde sizlere daha nice Anneler Günü diliyorum” dedi.

Gedik: “Vizyonu geniş, güzel işler yapan bir Belediye Başkanınız var”

Ömür gedik ise konuşmasında, Anneler Günü’nün sabahında şehit anneleri ile birlikte katıldığı ağaç dikimi etkinliğine yer veren Ömür Gedik “Sabah şehit annelerimiz ile beraberdik. Mersin’de Başkanımızın önderliğinde deniz kenarında çok güzel bir yere evlatları için birer ağaç diktiler. Çok duygulu anlar yaşadık. Ben Başkanımıza bir alkış almak istiyorum. Bu güçlü kadınlara, yürekli kadınlara verilebilecek en güzel hediyeyi verdiniz Başkanım bugün. Ben her Mersin’e geldiğimde o ağaçları diktiğimiz yere giderek ağaçları göreceğim, onlar da benim evladım gibi oldular. O ağaçlar gözyaşları ile sulanan ağaçlar. Ben de elimden geldiğince bu güzel etkinliğin devamında ağaçlara sahip çıkacağım. Anneler Günü’nün en güzel hediyelerinden bir tanesi oldu ve bugün orada bulunmaktan büyük bir mutluluk duydum” şeklinde konuştu.

Mersin’de yaşayan insanların çok şanslı olduklarını ve Mersin’i çok beğendiğini belirterek, “Çok güzel bir Miyav Park’ınız var. Bugün gittim hayran kaldım. Bence sadece Türkiye’deki değil, dünyada bir ilk Miyav Park. Çok şanslı insanlarsınız. Çok vizyonu geniş, güzel işler yapan bir Belediye Başkanınız var. Kıymetini biliyorsunuzdur zaten” ifadelerini kullandı. 

Ömür Gedik gecede, salonda bulunan tüm anneleri ve çocuklarını sahneye davet ederek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve Başkan Kocamaz da gecede tüm annelere gül dağıttı. Gecenin sonunda Başkan Kocamaz eşi Hatice kocamaz ile birlikte sahneye çıkarak sanatçı Ömür Gedik’e plaketini takdim etti. Ömür Gedik de Hatice Kocamaz’ın Anneler Günü’nü kutlayarak, Başkan Kocamaz ve tüm anneler ile birlikte ‘Annemize Çiçek Verelim’ ve ‘Sevdan Olmasa’ şarkılarını hep bir ağızdan söyleyerek konseri sonlandırdı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü