Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 03:12

Bardağınızdaki Sağlık İçeceğinize Yansıyor

Kâğıt bardakların ve plastik kapakların öncü isimleri arasında yerini alan Accascup, 7 oz kâğıt bardak üretimi ile müşterilerine birbirinden kaliteli tasarımlar sunuyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 03-03-2018 14:16   Güncelleme : 03-03-2018 14:16
Bardağınızdaki Sağlık İçeceğinize Yansıyor

 

 

Kâğıt bardakların ve plastik kapakların öncü isimleri arasında yerini alan Accascup, 7 oz kâğıt bardak üretimi ile müşterilerine birbirinden kaliteli tasarımlar sunuyor.

1)Şık Tasarımlar Sunuyor

Kaliteyi sağlıkla birleştiren ve isteğe bağlı kişisel üretim yapan https://accascup.com/7-oz-karton-bardak, şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Genelde firmaların ve iş yerlerinin tercihi haline gelen kâğıt bardaklar, hemen hemen her yerde ve alanda kullanılmaya başlandı. Kullanım kolaylığı sağlayan ve sağlık açısından son derece zararsız olan bu ürünleri, kişiselleştirmeniz mümkün.

2)En Büyük Kullanım Kafelerde

Kişiye özel tasarımlar yapan ve baskılarında 4 farklı renk seçeneği bulunan Accascup, 7 oz kâğıt bardaklarda da aynı hizmeti sunuyor. Sıcak içecekler için kullanılan bu bardaklar, koku ve sızdırma yapmıyor. El yakmayan özelliğe sahip ürünlerde kullanılan hammadde tamamen bitkisel ve doğal. Yenilebilir gıdalar seçen ve tamamen sağlık standartlarına uygun üretilen kâğıt bardaklar, restoranlar ve kafeler tarafından oldukça sık kullanılıyor.

3)Hiçbir Sağlık Riski Yok

Ülke genelinde hemen hemen her iş yerinde kullanılan kâğıt bardaklar, sıcak içecekler için tercih ediliyor. Çay, kahve ve nescafe gibi içeceklerinizi gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz bu bardaklar, sağlık riski taşımıyor. Sadece içeceğinizin kokusunu duyduğunuz bardaklarda, kişiye özel desen baskılarda yapılıyor.

4)Su Bazlı Boyalar Kullanılıyor

7 oz kâğıt bardak üretimi yapan ve yaptığı tüm ürünlerinde müşteri memnuniyetini göz önde bulunduran Accascup, ürünlerinde kullandığı farklı renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Sertifikalı kâğıt malzeme kullanılarak yapılan bu ürünlerde su bazlı boyalar tercih ediliyor. Baskılarında tercih edilen bu su bazlı boyalar hiçbir sağlık riski taşımıyor. Çocukların dahi rahatlıkla kullanabileceği bu tasarımlar Sağlık Bakanlığı onaylı.

5)Geleceğin En Kullanışlı Ürünü

Kâğıt bardak kullanımının oldukça yaygınlaştığı bu günlerde, en büyük etken iş yerleri. Özellikle seyahat firmaları tarafından tercih edilen kâğıt bardakların istenilen standart ölçüleri ise 7 oz. Yaygın olarak bu ölçülerde kullanılan kâğıt bardaklar, sıcak içecekler için tercih ediliyor. Baskıda renk ve desen seçenekleriyle de karşımıza çıkan kâğıt bardaklar, gelecekte birçok ürünün yerini alacak gibi görünüyor.  

vadivadi