Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 02:22

ŞİŞLİ OTO KURTARICI İHTİYACINIZ ANINDA HEMEN YANINIZDADIR

Şişli Oto Kurtarıcı hizmetine ihtiyaç duyduğunuz her an sizlerin hizmetine koşan firmamız bu işin eğitimin almış ve tecrübeli çalışanlarımız ile yardımınıza koşacaklardır. Gün içerisinde yolculuk esnasında başımıza neler geleceğinden habersiz olarak yola çıkarız. Bazen ufak tefek arızalar bazen de canınızı sıkan kazalar meydana gelmesi halinde tek yapanız gereken Şişli Oto Kurtarıcı hizmetimizi aramaktır. Telefonda görüştüğünüz arkadaşlarımız sizin bulunduğunuz yere en kısa sürede sizler için bir yardım ekibi gönderecektir. Yapmış olduğunuz konuşmalarda sizlerin detaylı bilgi vermeniz bizim size yardım etmemizi kolay hale getirecektir. Her zaman bir telefon kadar uzağınızdayız bizi tercih etmeniz durumunuzda en kısa sürede yanınızdayız.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-01-2018 00:27   Güncelleme : 08-01-2018 00:27
ŞİŞLİ OTO KURTARICI İHTİYACINIZ ANINDA HEMEN YANINIZDADIR

ŞİŞLİ OTO KURTARICI İHTİYACINIZ ANINDA HEMEN YANINIZDADIR

 

Şişli Oto Kurtarıcı hizmetine ihtiyaç duyduğunuz her an sizlerin hizmetine koşan firmamız bu işin eğitimin almış ve tecrübeli çalışanlarımız ile yardımınıza koşacaklardır. Gün içerisinde yolculuk esnasında başımıza neler geleceğinden habersiz olarak yola çıkarız. Bazen ufak tefek arızalar bazen de canınızı sıkan kazalar meydana gelmesi halinde tek yapanız gereken Şişli Oto Kurtarıcı hizmetimizi aramaktır. Telefonda görüştüğünüz arkadaşlarımız sizin bulunduğunuz yere en kısa sürede sizler için  bir yardım ekibi gönderecektir. Yapmış olduğunuz konuşmalarda sizlerin detaylı bilgi vermeniz bizim size yardım etmemizi kolay hale getirecektir. Her zaman bir telefon kadar uzağınızdayız bizi tercih etmeniz durumunuzda en kısa sürede yanınızdayız.

 

Hizmetlerimiz

 

§  Hususi araç

§  Ticari araç

§  Ağır ticari araçlar

 

İstanbul’un nüfus olarak kalabalık olan yerlerinden birisi olan Şişli trafik yoğunluğu bakımından da akşam saatlerinde çekilmez bir hal alır. Şişli Oto Kurtarıcı olarak biz de kendimize müşteri memnuniyetini ilke edindik. Bu ilkemiz doğrultusunda araçlarımızın bakımını, personelimizi tecrübe ve kalitesini önemseyen bir firma olduk.  Avrupa yakasında 24 ilçede sizler için daima hazır beklemekteyiz. Oto kurtarma hizmetlerimizin yanında çeşitli alanlarda da hizmet vermekteyiz.

 

Diğer Hizmetlerimiz

 

§  Akü takviyesi

§  Çilingir hizmeti

§  Yakıt takviyesi

§  Lastik hasarı

Şişli Oto Kurtarıcı ekibimiz olarak her hizmet için eğitim almış deneyimli çalışanlarımız sizlere yardım etmek için hazırda beklemektedir. Bize 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. En hızlı ve sorunsuz kurtarıcı hizmetimizden yararlanabilirsiniz. İletişim bilgilerimize sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bizleri arayabileceğiniz iki  telefon numaramız ve mail yoluyla ulaşabileceğiniz bir mail adresimiz vardır. Aynı zamanda sayfamızın harita kısmından Şişli Oto Kurtarıcının yerini detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Başınıza ne gelmiş olursa olsun biz aradığınız taktirde sizi bu sıkıntıdan kurtarıyoruz. Arabanız ile ilgili bir sıkıntı hissettiğiniz an bizleri aramanızı öneriyoruz. Sizler için ufak gibi görünen sorunlar aslında hafife alınmayacak kadar büyük sorunları gün yüzüne çıkartabilir. Sizlerin güvenliği bizim her zaman önceliğimizdir. Yolculuklarınızda güvenliğiniz için biz varız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder ve iyi yolculuklar dileriz.

 

 

 

 

 

vadivadi