Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:32

Spot Lamba

Spot lamba günümüzde oldukça sık olarak kullanılan bir aydınlatma sistemidir aynı zamanda dekor ürünü olarak da evlerde yerini almaktadır. Bu ürün oldukça çok sevilmektedir bu yüzden siz müşterilerimize bu hizmeti en iyi şekilde sunmaktayız. Spot lambalarda bilinen bir özellikte tasarruf sağlamalarıdır. Günümüzde hemen hemen her odada tercih edilen bu spot lambalar çok hoş bir görünümün yanında ışık kalitesi ile de sizi memnun edecektir. Spot lambaların birçok çeşidi bulunmaktadır üstelik ışığının kuvvetli ve çok aydınlatıcı olması da işinize yarayacaktır.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 17-12-2017 15:02   Güncelleme : 17-12-2017 15:02
Spot Lamba

 

Spot lamba günümüzde oldukça sık olarak kullanılan bir aydınlatma sistemidir aynı zamanda dekor ürünü olarak da evlerde yerini almaktadır. Bu ürün oldukça çok sevilmektedir bu yüzden siz müşterilerimize bu hizmeti en iyi şekilde sunmaktayız.  Spot lambalarda bilinen bir özellikte tasarruf sağlamalarıdır. Günümüzde hemen hemen her odada tercih edilen bu spot lambalar çok hoş bir görünümün yanında ışık kalitesi ile de sizi memnun edecektir. Spot lambaların birçok çeşidi bulunmaktadır üstelik ışığının kuvvetli ve çok aydınlatıcı olması da işinize yarayacaktır.

Spot Lamba Çeşitleri

Spot lambaların birçok çeşidi var demiştik dilerseniz şimdi bu çeşitleri inceleyelim. En çok kullanılan spot lambalar arasında asma tavan spotları gelmektedir. Bu spotlar alçıpan asma tavanlarda uygulanılmakta olup çok hoş görünmektedir. Bir diğer model ise ledli spot lambalardır. Bu spot lamba ölçülerine göre enerji üretmektedir. Diğer modelimiz ise gömme spot lambalarıdır bu spotlar asma tavanlara delik açılarak yapılmakta olup hoş bir görünüm yaratmaktadır.

Spot Lamba Fiyatları

Spot lamba fiyatları spot lambaların özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Sizde spot lamba hakkında ayrıntılı bir bilgi için www.simkaelektrik.com adlı sitemize bakabilirsiniz.

 

 

vadivadi