Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 07:44
Advert

Masum insanlar kirli siyasi oyunlar için kurban seçilmesin!

Mersin’de yaşanan kahpe terör saldırısı ve bir polisin şehit olmasıyla ilgili başlatılan gözaltılar arasında Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkan’ı Bedrettin Gündeş’in de bulunması Mersin kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2022 14:50   Güncelleme : 28-09-2022 14:50
Masum insanlar kirli siyasi oyunlar için kurban seçilmesin!


 Mersin’de yaşanan kahpe terör saldırısı ve bir polis’in şehit olmasıyla ilgili başlatılan gözaltılar arasında Büyükşehir Belediyesi  Basın Halkla İlişkiler Daire Başkan’ı Bedrettin Gündeş’in de bulunması Mersin siyasi çevrelerinde şaşkınlık yarattı.

Mersin’de bir çok gazetelerde köşe yazıları bulunan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan ve efendiliği ile tanınan Gündeş’in evine yapılan operayon görüntülerinin kamu oyunda yer alması, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla birlikte, polis evi terör saldırısıyla ilişkilendirilmesi, kafalarda soru işareti bıraktı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda; MHP’li Olcay Kılavuz’un Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Vahap Seçer’i hedef gösteren açıklamalarının ardından gözaltına alınan belediye çalışanları gerek savcılık gerekse mahkeme kararı ile serbest bırakılmışlardı.

Bugün sabaha karşı yapılan şafak operasyonlarında Bedrettin Gündeş ile 18 Belediye çalışanın gözaltına alınmaları ve sonrası süreçde gelişmeler kamuoyunda merakla bekleniyor…

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü