Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 12:16
Advert

Yenişehir Belediyesinden online İngilizce ve Rusça kursu

Mersin Yenişehir Belediyesi, 4-5-6 ve 7’inci sınıf öğrencilerine yönelik temel düzey online İngilizce ve Rusça dil eğitimi verecek. Yenişehir Belediyesinin web sitesi üzerinden alınan ön kayıtların ardından 15 Ağustos Pazartesi başlayacak kurslar, 9 Eylül Cuma günü sona erecek.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-08-2022 12:19   Güncelleme : 11-08-2022 12:19
Yenişehir Belediyesinden online İngilizce ve Rusça kursu

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yönetim anlayışını oluşturduğu 6 temel ilkeden biri olan “Eğitim” ilkesi kapsamında çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sunuyor. Kültür, sanat ve spor kurslarıyla yaz tatilini boyunca çocuklara eğitim veren Yenişehir Belediyesi yabancı dil eğitimlerini ihmal etmiyor. Özel Mersin Değer Akademi Kurs Merkezi iş birliğiyle ücretsiz verilecek online İngilizce ve Rusça dil kursu için kayıtlar başladı. Online verilecek kurslara 4-5-6 ve 7’inci sınıf öğrencileri kolaylıkla katılabilecek. 3 hafta sürecek kursun ardından öğrenciler okuldaki eğitimlerine daha hazır başlayacak.

Yaz tatili boyunca çocukların ilgi alanlarına göre kurs açtıklarını söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezimizde 13 farklı branşta kültür ve sanat kursu, spor alanlarımızda ise 5 farklı branşta spor kurslarımız şu anda devam ediyor. Çocuklarımızın ilgi alanlarına göre kurslarımıza yaz tatilinde de devam ediyoruz. Bunun yanı sıra yabancı dil kurslarımıza da zaten başlamıştık. Yenişehir Belediyesi Akademide hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik Rusça kursumuz devam ediyor. Şimdi de online olarak İngilizce ve Rusça dil kursumuz başlıyor. Çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak dil kurslarımız eğitim dönemi içerisinde de devam edecek. Şimdiden tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum.” dedi.  

 

 

 

 

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü