Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 20:22

Mersin'de Üretiliyor Dünya kullanıyor Doğanur Kağıtçılık

Mersin’de restoran grubu ambalaj imalat ve ihracatı yapan Doğanur Kağıtçılık firması genel müdürü Mehmet Fatih Öztoprak, başarılarını tasarım , üretim , kullanım , hedef kitlenin doğru tanımı ve satış sonrası destek noktalarında müşterilerine aslında yol arkadaşlarına/iş ortaklarına çözüm üretme , yol gösterme konularını kendisine şiar edinen bir firma olmalarına borçlu olduklarını ifade etti.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 17-09-2017 19:14   Güncelleme : 23-11-2021 17:25
Mersin'de Üretiliyor Dünya kullanıyor Doğanur Kağıtçılık

 

Bu bağlamda başta Avrupa ve Kuzey Afrika ülkeleri olmak üzere dünyanın bir çok noktasına ihracat yapmaktan şeref ve bahtiyarlık duyduklarını belirten Öztoprak, herkesi yeniden büyük ve güçlü Türkiye’nin tesisi için imalat ve ihracata yönelmeye davet etti.

 

Doğanur Kağıtçılık Firmasını tanıyalım..

Firma,

Endüstriyel kraft kağıt ithalatı , market ve gastronomi sektöründe sarf edilmek üzere kağıt mamülleri ihracatı yapmak üzere Eylül 2016 tarihinde Mersin’de kurulmuştur.

Ağustos 2017 tarihinde kağıt grubuna ilaveten, hitap edilen pazarın ihtiyaçları ve uluslararası standartların tesiri ile makine yatırımı yapmış, 75 Ton/ay üretim kapasitesi ile bio plastik poşet üretimine başlamıştır.

 

Bio plastik poşet başta olmak üzere aylık toplam 160 ton pizza kutusu, kraft kağıt poşet, karton bardak ve endüstriyel çöp torbası ihraç etmektedir.

Doğanur Kağıtçılık Mehmet Fatih Öztoprak Group iştirakidir.

vadivadi