Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 12:21
Advert

techasaY’ın İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Topoğlu oldu

2003 yılından bu yana bilişim teknolojileri alanında hizmet veren techasaY’a üst düzey atama yapıldı. Yenilikçi çözümleriyle şirketlere katma değer oluşturan şirketin, Gelirden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına Ayşegül Topoğlu getirildi..

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-07-2022 14:22
techasaY’ın İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Topoğlu oldu

2003 yılından bu yana bilişim teknolojileri alanında hizmet veren techasaY’a üst düzey atama yapıldı. Yenilikçi çözümleriyle şirketlere katma değer oluşturan  şirketin, Gelirden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına Ayşegül Topoğlu getirildi.

 

Enerji, saha destek, çağrı merkezi, dış kaynak, danışmanlık, yönetilen hizmetler ve profesyonel servisler sunan techasaY’ın Gelirden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı görevine Ayşegül Topoğlu getirildi. techasaY, telekomünikasyon şebekesi, tümleşik iletişim, siber güvenlik, bulut teknolojileri, bilişim, video gözetleme, iletişim altyapısı, veri merkezi, telekomünikasyon, nesnelerin interneti ve akıllı şehirler konularında çözümler geliştiriyor. 

 

techasaY kadrosunu deneyimli isimle kuvvetlendirdi 

 

Ayşegül Topoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde MBA’ini tamamladı. Daha önce İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörü, Genel Müdür ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak görev alan, Topoğlu, iş hayatına techasaY’ın Gelirden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak devam edecek.

 

Yenilikçi çözümlerle geleceğe güçlü adımlar

 

Ayşegül Topoğlu, yeni görevine ve hedeflerine ilişkin şunları söyledi: “19 yıldır alanında uzman ekipleriyle kurumsal şirketlerin stratejik çözüm ortağı olan techasaY, fayda odaklı, inovatif çözümleriyle sektör bağımsız tüm paydaşlarının hayatını kolaylaştırıyor. Katma değer katan, yenilikçi bakış açımızla yurt içinde ve dışında daha fazla şirkete dokunmayı, stratejik sistem entegratörü olarak hizmet verdiğimiz alanlarda fikri liderliğimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü