Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 11:23
Advert

Milli Takım Kampta Ziyaret Edildi

29 - 30 Temmuz 2022 tarihlerinde ÇEKYA’da düzenlenecek Kadınlar Ligi müsabakalarına hazırlanan Basketbol A milli 3*3 Streetball kadın ve erkek takımları 23 temmuz 27 Temmuz tarihleri arasında kamp yapmak için Körfezin İncisi Burhaniye’ye geldi..

SPOR
Giriş Tarihi : 26-07-2022 16:13
Milli Takım Kampta Ziyaret Edildi

29 - 30 Temmuz 2022 tarihlerinde ÇEKYA’da düzenlenecek Kadınlar Ligi müsabakalarına hazırlanan Basketbol A milli 3*3 Streetball kadın ve erkek takımları 23 temmuz 27 Temmuz tarihleri arasında kamp yapmak için Körfezin İncisi Burhaniye’ye geldi.

 

Blueport Otel’de kampa girerek çalışmalarına başlayan takımı, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kaymakam İlyas Memiş ve Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen antrenmanlar Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

 

 Milli Basketbolcu Sinan GÜLER’İn de eşlik ettiği, Tolga Tekinalp başkanlığında 19 sporcu, 5 antrenör ve yardımcı personelden oluşan ekip kamp sonunda; Kadın takımı Prag’da yapılacak turnuvaya, erkek takımı da Konya’da devam etmekte olan islam ülkeleri oyunlarına katılacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü