Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 09:39
Advert

Yenişehir Belediyesinin ücretsiz yüzme kursları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmeleri amacıyla verilen yüzme kursları başladı. Yenişehir Belediyesi Misafirhanesinde bulunan yüzme havuzunda çocuklar yüzme öğrenirken, aileleri de ücretsiz pilates dersinden yararlanabiliyor..

SPOR
Giriş Tarihi : 25-07-2022 14:49
Yenişehir Belediyesinin ücretsiz yüzme kursları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmeleri amacıyla verilen yüzme kursları başladı. Yenişehir Belediyesi Misafirhanesinde bulunan yüzme havuzunda çocuklar yüzme öğrenirken, aileleri de ücretsiz pilates dersinden yararlanabiliyor.

 

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde bulunan Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM) atölyelerinde 13 farklı branşta kültür- sanat ve  Belediyeye ait spor tesislerinde futbol, voleybol, jimnastik ve tenis eğitimleri veren Yenişehir Belediyesi yüzme kurslarına da başladı.  Çocukların yaz tatilini eğitici ve eğlendirici bir şekilde geçirmelerini sağlamayı hedefleyen Yenişehir Belediyesi açtığı kurslarla yüzlerce çocuk ve gence destek veriyor. Öte yandan Yenişehir Belediyesinin kültür sanat kurslarından yetişkinler de yararlanabiliyor. Son olarak verdiği yüzme eğitimleri ile 7-18 yaş arasındaki çocuklar yüzme öğrenirken yaşıtlarıyla  doyasıya eğleniyor.

 

7-8,9-10 ve 11-14 yaşlarında ikişer grupta sabah saat 08.00'de başlayan ve saat 18.00'de sona eren yüzme kursunda çocuklar can kurtaran eşliğinde eğitim alıyor. 9 gün sürecek eğitimlerden sonra çocuklara sertifika da verilecek.  Başlayan yüzme kursları için ön kayıtlar devam ediyor, vatandaşlar 444 33 54 numaralı Yenişehir Halk Masası üzerinden çocukları için kolaylıkla ön kayıt yapılabiliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü