Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 12:28

Mhp Mersin’den Birlik Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin teşkilatı, ilçe kongrelerinin ardından gerçekleştirdiği ilk istişare toplantısından “Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanındayız” mesajı ile çıktı. Toplantıda kutlu davaya zarar vermek isteyenlere de müsaade edilmemesi konusundaki mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-09-2017 14:55   Güncelleme : 10-09-2017 14:55
Mhp Mersin’den Birlik Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin teşkilatı, ilçe kongrelerinin ardından gerçekleştirdiği ilk istişare toplantısından “Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanındayız” mesajı ile çıktı. Toplantıda kutlu davaya zarar vermek isteyenlere de müsaade edilmemesi konusundaki mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

“Bahçeli’nin emrinde, Gölgeli’nin yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin ilçe teşkilatları, geçtiğimiz günlerde tamamlanan kongrelerin ardından ilk istişare toplantısını MHP Mersin İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Yaklaşan il kongresi ile ilgili destekleyecekleri adayın mevcut İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli olduğunu net bir şekilde ifade eden ilçe teşkilatları, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye sadakatlerini de yine açık bir tutumla yineledi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli başkanlığında ilk istişare toplantısını gerçekleştiren 13 ilçe başkanı, yapılan toplantıda milliyetçi hareketi bölme çabasında olanlara net bir mesaj verdi. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanında yer alarak MHP’nin Mersin’de tek vücut olduğunun altını çizen ilçe teşkilatları, toplantı sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere imza attı:

“Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı neticesinde; ülkemiz ve milletimizin içinde bulunduğu kritik ve keskin süreç ile ilgili önemli kararlar alınmıştır. Bu kararlar doğrultusunda Türk milletini ve Türk Milliyetçilerini kirli planlara ve pazarlıklara çekmeye çalışanlar, MHP Mersin teşkilatlarının dava sadakati ve milli şuuruyla örülü duvarı aşamayacak, hedeflerine asla ulaşamayacaklardır. Mersin il teşkilatı, 13 ilçesi ve ilçe teşkilatları ile bu mukaddes davaya zarar verecek kim olursa olsun karşılarında zırh olup Başbuğumuzun emanetine sahip çıkacaktır. Ayrıca yaklaşan il kongresi ile ilgili tutumumuz da Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, Türkmen Beyimizin Mersin’i emanet ettiği İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanında olduğumuzdur. Bu hususun herkes tarafından bilinmesi ve MHP’yi yıkmaya, bölmeye, parçalamaya kalkışanlara karşı da net bir cevap olmasını dileriz. Yapılacak il kongremizin Mersinli ülküdaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasının temennisinde bulunurken, Milliyetçi Hareket’in aramıza fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışanlara karşı bugüne kadar sürdürdüğü mücadeleye, aynı azim ve kararlılıkla karşı duracağımızı da kamuoyuna saygılarımızla duyururuz”

Başkan Gölgeli: “Oyunları birlikte bozacağız”

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de gerçekleştirilen toplantı sonrasında kendisine desteklerini ileten ilçe teşkilatlarına teşekkür ederken, 50 yıla merdiven dayamış bir harekete bugüne kadar verilen emeklerin ve desteklerin boşa çıkmayacağını, mukaddes davaya zarar vermek isteyenlerin de her zamanki gibi hak ettikleri cevabı alacaklarını ifade etti. Başkan Gölgeli, “Bizler bu kutlu davanın emanetçileriyiz. Ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için hiçbir fedakarlık ve emekten kaçınmamış bir hareketin temsilcileriyiz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten bugüne kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği uğruna birçok ülküdaşımızın şehadet şerbeti içtiği bu dava, yüce Türk Milleti’nin en zor zamanlarda sığındığı bir liman, devletimizin ise sigortası olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu günden bu yana içerden ve dışardan tezgahlanan oyunlar, aynı şekilde kutlu davamız için de 50 yıla yakın süredir devam etmektedir. Ancak büyük bir birliktelik ile bu günlere başı dik bir şekilde gelen hareketimiz, bugün de aynı oyun ve tezgahlara karşı yine büyük bir birliktelik ile gereken cevabı vermektedir. Velhasıl bugün burada gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında da MHP Mersin il ve ilçe teşkilatları bilge liderimiz Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye karşı sadakatini yinelemiş, bizleri bugüne kadar asla yanıltmayan ve milli davamızı hiçbir leke sürmeden bugünlere kadar taşıyan liderimizin emrinde birleştiğini açıkça beyan etmiştir. Türk Milliyetçileri ülkemiz ve davamız üzerine oynanan oyunların farkındadır ve bu girişimlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla geçit vermeyecektir. Bu bilinçle tekrar ediyoruz; ‘Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde oyunları bozacağız’. Kutlu davamıza zarar vermek isteyenlere karşı tek vücut olacak, davamıza son nefesimize kadar bağlı kalacağız. Son olarak yaklaşan il kongremiz ile ilgili tutumlarını ifade eden ilçe teşkilatlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eder, kongremizin başta Mersin olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü