Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 12:49

Başkan Pamuk, Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri içinde, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk ve Belediye Zabıta Müdürlüğü personelinin katılımıyla konferans salonunda kutlama töreni düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-09-2017 09:23   Güncelleme : 08-09-2017 09:23
Başkan Pamuk, Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Törende konuşan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Yılmaz, Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlaması için personelleriyle bir araya gelerek bir kutlama etkinliği düzenlediklerini ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Zabıtanın Belediyenin kamuoyunda görünen yüzü olduğunu ve 24 saat görev yaparak, belediyenin en önemli çalışmalarından birini gerçekleştirdiğine dikkat çeken Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’ta Zabıta Personeline hitaben yaptığı konuşmada; ‘Kurban Bayramı süresince de gördük ki; Cumartesi, Pazar veya bayram demeden gece gündüz çalışan Belediyenin en aktif birimlerinden birisi Zabıta Müdürlüğü. Bu özverili çalışmanız nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zabıtanın görevinin yasaları uygulamak olmasına rağmen, belli bir nezaket içinde görevini yerine getirmesinin ve Zabıtanın belediyenin gülen yüzü olmasının önemine inanıyorum. Bütün Zabıta Arkadaşlarımın aynı bilinç ve özveriyle görev yaptığını düşünüyorum. Bundan sonra da yapacağınız görevlerde başarılar diliyor ve Zabıta Teşkilatının 191’inci Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk daha sonra Zabıta Müdürü Salim Yılmaz ile en kıdemli bir erkek ve bir bayan Zabıta Memurunu yanına alarak salonda kutlama için hazırlanan pastayı birlikte kesti.Kutlama töreni pastanın Zabıta Personeline ikram edilmesi ve Başkan Pamuk’un Zabıta Personeliyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü