Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 09:09
Advert

Yenişehir Belediyesi yaz okulu sanat kursları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi(KİGEM) bünyesinde verilen yaz okulu kültür ve sanat kursları başladı..

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-07-2022 16:25
Yenişehir Belediyesi yaz okulu sanat kursları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi(KİGEM) bünyesinde verilen yaz okulu kültür ve sanat kursları başladı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde bulunan sanat atölyelerinde verilen kurslar farklı yaş gruplarından yoğun ilgi görüyor. Profesyonel eğitmenler tarafından verilen yaz okulu kursları 28 Ağustos’ta sona erecek.

 

Yenişehir Belediyesi yetişkinler için tiyatro,  çocuklar için drama, klasik bale ve dans kurslarının da verildiği yaz okulunda yoga, pilates ve zumba dersleriyle de renkli, eğlenceli ve eğitici bir yaz dönemi fırsatı sunuyor. Yine yetişkin ve gençlere yönelik halk oyunlarının yer aldığı kursların yanı sıra keman, gitar, bağlama, piyano ve bendir gibi enstrüman kursları da veriliyor. Yaz okulu kursları sona erdikten sonra 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla yeni dönem kültür sanat kursları ise Eylül ayında başlayacak. Yenişehir Belediyesinin sanat kurslarından bugüne kadar binlerce çocuk, genç ve yetişkin yararlandı.

 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yönetim anlayışını oluşturduğu 6 temel ilke arasında yer alan Hareket ve Eğitim ilkeleri çerçevesinde verilen sanat eğitimleri, Yenişehirli vatandaşları da mutlu ediyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü