Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:07

İSU’dan Düzce’ye Yardım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şiddetli yağış ve buna bağlı olarak oluşan selden etkilenen Düzce iline vidanjör ve 2 personel ile yardım ekibi gönderdi..

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-06-2022 15:06
İSU’dan Düzce’ye Yardım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şiddetli yağış ve buna bağlı olarak oluşan selden etkilenen Düzce iline vidanjör ve 2 personel ile yardım ekibi gönderdi. Ekip, selden etkilenen bölgelerde su tahliye ve temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor.



Hafta içinde meydana gelen sağanak yağış, Batı Karadeniz’in birçok illerinde etkili oldu. Yoğun yağışlardan dolayı dereler taştı ve yerleşim alanları su baskını nedeniyle sular altında kaldı. Yağışın sürdüğü bölgelerde yapılan çalışmalara destek vermek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla İSU Genel Müdürlüğü tarafından Düzce’ye 1 vidanjör ve 2 personel gönderildi. Bölgeye kısa zamanda ulaşan İSU ekibi, su baskını yaşanan Düzce Merkez TOKİ Konut bölgesinde su tahliye ve temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik çalışmaları gece geç saatlere kadar sürdürülüyor.



Öte yandan Bartın’da meydana gelen sel felaketine İSU Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 3 vidanjör ve 6 personel, bölgede yaraları sarmak için temizlik çalışmalarına devam ediyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü