Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 09:08

Borusan Otomotiv Motorsport GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak Yarışlarında Misano Pisti'nde Start Alıyor

Borusan Otomotiv tarafından ülkemizde motor sporlarını geliştirmek, genç sporcuları desteklemek ve Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek hedefiyle kurulan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak yarışları için bu hafta sonu İtalya'nın motor sporlarında köklü geçmişe sahip pisti Misano'da podyum hedefiyle start alacak..

SPOR
Giriş Tarihi : 30-06-2022 15:06
Borusan Otomotiv Motorsport GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak Yarışlarında Misano Pisti'nde Start Alıyor

Borusan Otomotiv tarafından ülkemizde motor sporlarını geliştirmek, genç sporcuları desteklemek ve Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek hedefiyle kurulan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak yarışları için bu hafta sonu İtalya'nın motor sporlarında köklü geçmişe sahip pisti Misano'da podyum hedefiyle start alacak.

 

GT4 Avrupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden ilk ve tek takım olan Borusan Otomotiv Motorsport, 2-3 Temmuz'da gerçekleşecek GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak yarışlarında ter dökecek. 

 

9 farklı ülkeden 25 farklı takımın yer alacağı yarışta Borusan Otomotiv Motorsport adına Yağız Gedik ile Jason Tahincioğlu 11 kapı numarasıyla ve Berkay Besler ile Will Burns ise 12 kapı numarasıyla podyum için mücadele edecek.

 

Yaklaşık 4.3 km'lik uzunluğa sahip Misano Pisti’nde sıralama turları 2 Temmuz Cumartesi günü TSİ 11:40’ta, ilk yarış aynı gün TSİ 16:10’da, ikinci yarış ise 3 Temmuz Pazar günü TSİ 10:15 saatlerinde başlayacak. 

 

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Borusan Oto, Gedik Piliç, Supsan ve Glasurit’tir.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü