Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 16:51
Advert

Ulaşımda yaz seferleri dönemi başladı

UlaşımPark AŞ tarafından yapılan açıklamada 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren ulaşımda yaz seferleri döneminin başladığı bildirildi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-06-2022 23:25
Ulaşımda yaz seferleri dönemi başladı

UlaşımPark AŞ tarafından yapılan açıklamada 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren ulaşımda yaz seferleri döneminin başladığı bildirildi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 20 Haziran Pazartesi günü itibarıyla ulaşımda yaz seferleri dönemine başlıyor. UlaşımPark AŞ tarafından yapılan açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yaz aylarını en güzel şekilde geçirebilmeleri amacıyla yeni düzenlemeye gidildiği bildirildi.

 

AYRINTILI BİLGİ KOCAELİ VE EKOMOBİL’DE

Yapılan açıklamada, her yıl yolculuk istatistikleri göz önünde bulundurarak yaz veya kış mevsimi sefer saatlerine geçildiği vurgulandı. Açıklamada, “Bu yılda 20 Haziran 2022 Pazartesi itibarıyla bir kısım hatta sefer saat değişikliğine gidildi. Planlanan yeni sefer saatlerine yolcular kocaeli ve e-komobil adreslerinden erişebilecek” denildi.

 

YOĞUN HATLARDA SEFER SAYISI ARTIRILDI

Okulların kapanması ile birlikte bir kısım hatta revize yapıldığı vurgulanan açıklamada, “Bu sayede yoğun olan hatların sefer sayıları artırılırken, yoğunluk yaşanmayan hatların seferleri de azaltıldı” ifadeleri kullanıldı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü