Dekoratif olarak da gelişkin bir görünüme sahip olan kumaş panel, pek çok model ve renk seçeneğine sahiptir. Kumaş panel kullanım alanları, oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Tiyatro ve konser alanları gibi, sesin her yere iletilmesi gereken ama aynı zamanda da göze hitap eden bir dekorasyona sahip olması istene alanlarda kullanılan kumaş panel sistemi, aynı zamanda toplantı salonu gibi dış ortamdan tamamen izole olması istenen yerlerde de tercih edilmektedir. Akustik Kumaş Kaplı Panel, kare, dikdörtgen, üçgen, altıgen petek gibi geometrik şekillerde üretilebilmektedir. Ayrıca müşteri taleplerine göre farklı şekillerin birleşimiyle koreografik desenler oluşturulabilir.

 

Tasarım mekanları için en kullanışlı ve dekoratif akustik panel türlerinden biridir. İstenilen ebatlarda üretilir. Ses yutucu kumaş paneller, tasarımınızı, bütçenizi ve dayanıklılık gereksinimlerinizi karşılamak için çeşitli tasarım, çeşitli ebat, çeşitli ve renkler sunar.  Akustik kumaş sarılmış paneller, herhangi bir iç mekan için ses ve yankı emilimi için mükemmel bir çözümdür. Tavanlarınızda duvarlarınızda masalar arası alanlar arası kullanım sağlayabileceğiniz Akustik Kumaş Kaplı Panel birçok modelde üretimi sağlanmaktadır. Dekoratif görünümü ile bir çok alanda kullanılabilen akustik paneller model ve renk seçeneği oldukça fazladır. Akustik Paneller ortamda meydana gelen ekolanmayı sönümleyerek mekanın akustik düzenlemesini sağlamaktadırlar. Camyünü levhanın görünür yüzeyi değişik renk seçenekleriyle istenilen renkte kumaş kaplama yapılabilmektedirler. Kumaş Panellerin ön yüzeyinde kullanılan akustik panellerin ön kısmındaki kumaş aşınmaya, solmaya ve yanmaya karşı dayanıklı bir malzemeden üretilmektedir. Birçok alanda kullanımı sağlanabilen Akustik Kumaş Kaplı Panel tavanlarınızda 3 ayrı tipte uygulama seçeneği bulunmaktadır. Bunların arasında askı aparatlarının kullanımı sağlanarak yüzer tavan panelleri olarak uygulaması yapılabilmektedir, tavan yüzeyinde dikey olarak uygulanan panellere ise baffle tavan panelleri ismi verilmektedir, herhangi bir materyal kullanmadan da direk tavanlarınıza uygulatabilirsiniz.

 

Masalar arası ses geçişlerine engel olan Kumaş Kaplı Panel modellerine akustik masa seperatörü ismi verilmektedir. Alanlar arası ses geçişlerini engellemek için kullanacağınız ürünler ise seperatölerin daha büyük görünümüne sahip akustik paravanların kullanılması gerekmektedir. Paravan ve sepearatörler talebinize istinaden tekerlekli veya sabit ayaklı seçenekleri bulunmaktadır. Portatif yapıya sahip tekerli paravanlar kolayca taşınabilir olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun gibi birçok Akustik Kumaş Kaplı Panel seçenekleri hakkında detaylı bilgi edinmek adına Elit Acoustic satış ofislerini ziyaret edebilir, iletişime geçerek alanınıza uygun ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.