Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:28
Advert

Sarı Kırmızılı Ekip 145 Milyon TL lik Yükten Nasıl Kurtulacak Takımdan Giden Gidene

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-05-2022 19:55   Güncelleme : 15-05-2022 19:55
Sarı Kırmızılı Ekip 145 Milyon TL lik Yükten Nasıl Kurtulacak Takımdan Giden Gidene

Sarı Kırmızılı Ekip 145 Milyon TL lik Yükten Nasıl Kurtulacak Takımdan Giden Gidene

Galatasaray ile ilgili son dakika ve flaş gelişmeler yaşanıyor. Ortaya çıkan bir haberde Galatasaray’ın 145 milyon yükten kurtulacağı konuşuluyor. Takımdan ise gidecek olan isimler teker teker belirleniyor. Sarı kırmızılı ekip 145 milyon TL lik yükten kurtulacak işte takımdan gidecek olan isimler haberi gündeme sıcak gelişme olarak yansıdı. Peki, Galatasaray bu yükten nasıl kurtulacak.

Galatasaray’dan Gidecek İsimler Belli Oldu

Sezonda istenilen başarıları elde edemeyen Galatasaray’da gözler şimdide yeni sezona çevrildi. Takımdan gönderilecek olan isimler ise yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Gönderilecek olan isimler sayesinde Galatasaray mali açıdan büyük bir rahatlama sağlayacak. Yapılan hesaplarla birlikte takımdan ayrılacak olan oyuncularla beraber Galatasaray 145 milyon TL lik yükten de kurtulmuş olacak.

deneme bonusu veren siteler

Sözleşmesi Bitenlere Yol Göründü

Galatasaray camiasında yaşanan yeni gelişmelerle birlikte sözleşmesi biten oyunculara yol göründü. Sözleşmesi sona eren futbolcuların takımdan ayrılması ile birlikte takımda mali açıdan rahatlama yaşayacak. Kulüp sözleşmesi biten toplamda 8 oyuncu içinse gönderme kararı alarak dikkat çekti. Yaşanan bu gelişme ile birlikte takım maaş konusunda da rahatlama sağlayacak. Takımdan ise sözleşmesi sona eren 8 oyuncu ayrılacak. Yaşanan bu son dakika gelişmesi ile birlikte ise takım mali açıdan 145 milyon TL lik yükten de kurtulmuş olacak.

Formun Üstü

Formun Altı

 

vadivadi