Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 15:07
Advert

Dijital Sanat ve Nft Sergisi Art & Tech for Good Summit 2022’de

Sanat, teknoloji ve sürdürülebilirlik dönüşümünü her ayrıntısıyla odağına alan ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022, etkileyici 2 farklı sergi ile 13-15 Mayıs tarihleri arasında görsel bir şov sunacak..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 12-05-2022 14:26
Dijital Sanat ve Nft Sergisi  Art & Tech for Good Summit 2022’de

Sanat, teknoloji ve sürdürülebilirlik dönüşümünü her ayrıntısıyla odağına alan ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022, etkileyici 2 farklı sergi ile 13-15 Mayıs tarihleri arasında görsel bir şov sunacak. 

 

Yükseköğrenimini NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano’da Görsel Sanatlar ve Küratörlük dalında yapan, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli projelerde ve organizasyonlarda yer alan Zeynep Arınç küratörlüğünde goodspaces Exbition Hall’de gerçekleşecek dijital sanat sergisi; Can Büyükberber, Hakan Yılmaz, Emre Yusufi, Ecem Dilan Köse, Beryl Bilici, Mehmet Geren, Bager Kaya, Kutay Can Doğan, İdil Dursun, Gözde Mutluer, Befe, Ece Özcan, İlayda Kırkın ve Selay Karasu’nun eserlerini sanatseverlerle buluşturacak. Artopol Art Gallery’de ise Türkiye’nin ilk NFT Marketplace’ı Babylons.io sanatçılarının NFT’lerinin sergileneceği multidisipliner bir sergi izleyicilerle buluşacak. 

 

42 Maslak içerisinde yer alan Yiğit Yazıcı 42 Maslak Atelier ve Luca Fine Art’ta da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek özel sergiler gerçekleşecek. Sergiler, özel söyleşilerle daha da renklenecek; Artopol Art Gallery‘de ‘Artopol Art Talks’, Yiğit Yazıcı 42 Maslak Atelier’de ise ‘Artist Talk & Blue Light’ sohbetleri ile sanatseverler seçkin isimlerle bir araya gelecek. ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022’deki tüm sergiler 3 gün boyunca ücretsiz olarak 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

 

Özel workshop’lar

 

14-15 Mayıs tarihlerinde 42 Maslak içerisinde yer alan Atölye Mayacan’da gerçekleşecek dijital sanat workshop’ları ile çocuklar kendi avatarlarını oluşturacak. Adel Kalemcilik, hem büyüklere hem de çocuklara özel deneyim alanlarıyla ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022’deki yerini alacak. 

 

Borusan Otomotiv, İş Sanat, d.ream, Özyeğin Üniversitesi’nin co-sponsor olduğu ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022’nin diğer sponsorları ve destekçileri arasında; Pernod Ricard Türkiye, Fuudy, 42 Maslak, Microsoft Türkiye, ESA Espor Arena, Webrazzi, Onedio, Artful Living, Aposto!, #tarih’te bugün, Adel Kalemcilik, NFT Kafası, Babylons.io, dba, Koton, Sephora, Nude, McDonald’s, Her Yerde Co., Kiss FM, Next Akademi, Artopol Art Gallery, Türk Lezzet Müzesi, A46 Organizasyon, Effect BCW, Aksa Jeneratör yer alıyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü