Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 11:22

Zeynep Gül Yılmaz​’dan emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür

TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, özellikle son dönemde gerçekleştirdikleri başarılı terör ve asayiş operasyonlarıyla Mersin’in huzur ve güvenliğini sağlayan polis ve jandarma ekiplerine TBMM kürsüsünden teşekkür etti.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-05-2022 12:24   Güncelleme : 12-05-2022 12:24
Zeynep Gül Yılmaz​’dan emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür

TBMM Genel Kurulunda söz alan Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalara ilişkin bir konuşma yaptı. Mersin’inde ve ülke genelinde huzur ve güvenliğin teminatı olan, asayişin sağlanması ve huzur için canla başla görev yapan güvenlik güçlerinin her gün başarılı operasyonlara imza attığını kaydeden Yılmaz, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, sınır güvenliğimizin sağlanması amacıyla terörü yerinde yok etmek için Irak’ın kuzeyinde başlattığı “Pençe-Kilit” operasyonuna misilleme olarak Mersin’de bombalı eylem yapma hazırlığı içinde olan hain terör örgütü PKK mensupları, geçtiğimiz günlerde jandarma ekiplerimiz tarafından yakalanmıştı. Önceki gün de, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda, ‘Karadul’ olarak adlandırılan 2 kadın canlı bomba ile birlikte 9 kişi gözaltına alındı.” dedi.

Başarılı operasyonlar nedeniyle güvenlik güçlerini tebrik eden Milletvekili Yılmaz, “Özverili çalışmalarıyla Mersin’imizin ve ülkemizin huzurunun ve asayişin sağlanmasını temin eden, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü