Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 05:39
Advert

Zorlu Enerji’nin sürdürülebilir bir gelecek adına gezegene dokunan projelerine uluslararası ödü

Zorlu Enerji, sosyal sorumluluk dünyasının küresel bazda en saygın ödülü Communitas Awards’da sektörünün lideri oldu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 04-05-2022 15:49
Zorlu Enerji’nin sürdürülebilir bir gelecek adına gezegene dokunan projelerine uluslararası ödü

Zorlu Enerji, sosyal sorumluluk dünyasının küresel bazda en saygın ödülü Communitas Awards’da sektörünün lideri oldu

 

Zorlu Enerji, iklim kriziyle mücadele ve sürdürülebilir bir gelecek adına hayata geçirdiği sosyal sorumluk projeleri ve dijitalleşme alanında yaptığı öncü uygulamalarıyla ‘’Ortak Değer Yaratma” anlayışı çerçevesinde kurguladıkları  sosyal sorumluluk projelerinin ödüllendirildiği Communitas Awards’da sektörünün en iyisi seçildi.

 

 

Geleceğin enerji şirketi olma vizyonu doğrultusunda sürdürülebilirliği faaliyetlerinin merkezine alan Zorlu Enerji, sektöründe fark yaratan başarılı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla uluslararası çapta ödüller kazanmaya devam ediyor. Zorlu Enerji, iklim kriziyle mücadele ve sürdürülebilir bir gelecek adına hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve sektör öncüsü uygulamalarıyla Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (AMCP) düzenlediği Communitas Awards’da,  ‘Etik ve Çevresel Sorumlulukta Liderlik’ kategorisinde sektörünün en iyisi olarak ödüllendirildi.

 

Enerji sektörünün lideri oldu

Topluma en duyarlı projelerin rekabet ettiği ve 12 yıldır aralıksız düzenlenen Communitas Awards Ödülleri topluma hizmet ve sosyal sorumluluk dünyasının küresel ölçekte en saygın ödül organizasyonları arasında yer alıyor. Enerji sektörü öncülerinden biri olarak Zorlu Enerji, bu ödüle yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek amacıyla kurduğu ‘’Zorlu Energy Solutions (ZES), Sıfır Karbon Ayak İzi Ormanları Projesi, Dijital Abonelik Projesi’’ gibi sürdürülebilirlik stratejisi odağında kararlılıkla uyguladığı projeleri sayesinde hak kazandı.  

 

Zorlu Enerji 1,2 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyor

Communitas Awards’da elde edilen başarının daha iyi bir gelecek vizyonu ortaya koyan Zorlu Enerji Ailesi’nin emeği olduğunu belirten Kurumsal İletişim Grup Müdürü Funda Küçükosmanoğlu şunları söyledi: “Zorlu Enerji olarak, tüm dünyada artan küresel iklim krizine karşı mücadele etmek amacıyla dekarbonizasyon odaklı iş yapış biçimlerini benimsemenin yanı sıra Akıllı Hayat 2030 yaklaşımımızla çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında paydaşlarımız için en yüksek değeri yaratmaya odaklanıyoruz. İş yapış biçimi olarak benimsediğimiz sürdürülebilirlik odaklı yaptığımız çalışmaların, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından takdir edilerek ödüle layık görülmesini de bunun önemli bir göstergesi olarak görüyoruz. İklim kriziyle mücadele ve sürdürülebilir bir gelecek adına hayata geçirdiğimiz Sıfır Karbon Ayak İzi Ormanları projemizle 1,2 milyon fidanı toprakla buluşturmak, şehirlerde artan karbon salımının düşürülmesi amacı ile elektrikli araçların yaygınlaşması adına ZES markamız ile Türkiye’nin her köşesine elektrikli şarj istasyonu ağı kurmak ve dijitalleşme projeleri sayesinde hedeflerimiz doğrultusunda katma değer yaratmak için çalışıyoruz. Bu önemli ödüle layık görülmenin mutluluğu ile sürdürülebilir bir gezegen ve toplum için çalışmaya devam edeceğiz.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü