Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 16:43
Advert

Vali Su, Koruyucu Aileler, İş İnsanları ve STK’lar ile İftar Programında Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Palmira Kongre ve Balo Salonunda düzenlenen iftar programında koruyucu aileler, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2022 21:50   Güncelleme : 29-04-2022 21:50
Vali Su, Koruyucu Aileler, İş İnsanları ve STK’lar ile İftar Programında Bir Araya Geldi

Mersin Valisi  Ali İhsan Su, Palmira Kongre ve Balo Salonunda düzenlenen iftar programında koruyucu aileler, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Erman Grup yönetimi tarafından düzenlenen programa, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su Hanımefendinin yanı sıra; Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçe belediye başkanları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, devlet korumasındaki çocuklar ile koruyucu aileleri katıldı.

Programda yaptığı konuşmasında Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade eden Vali Ali İhsan Su, iftarı tertip eden iş insanı Mehmet Deniz’e teşekkür etti.

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su Hanımefendi iftarda çocuklarla yakından ilgilendi, aileler ve konuklarla sohbet etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü