Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 09:01
Advert

Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan şahıslara yönelik denetimlerini artırarak sürdürüyor..

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-04-2022 16:13
Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan şahıslara yönelik denetimlerini artırarak sürdürüyor.

 

Ramazan ayını fırsat bilip vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan ve çocuklarını dilendiren şahıslara yönelik çalışma yürüten Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından görevlerini daha etkin bir şekilde icra edilebilmeleri amacıyla oluşturulan sivil zabıta ekipleri; kent merkezi başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu cami, trafik ışıkları, yaya geçitleri, cadde ve sokaklar, alışveriş merkezleri ve lokanta gibi birçok alanda uygulama gerçekleştirdi.

 

Denetimler sırasında yakalanan çok sayıda dilenciye 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 33. maddesi ve Tekirdağ Valiliğinin 04.09.2020 tarih ve 9799 sayılı Çocuk Hizmetleri uygulamalarına ilişkin karar doğrultusunda işlem yapıldı. Ekipler denetimlerini arıtarak sürdürmeye devam edecekler.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü