Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:31

'Stormgate' ile birlikte 3 Oyun DLSS Güncellemesi Alıyor!

DLSS ivmesi kış ayları boyunca kartopu gibi büyümeye devam ediyor. 2024'e damga vuran ve şu anda 20 milyonun üzerinde oyuncuya sahip Enshrouded ve Palworld oyunları da bu teknolojiyle destekleniyor. Ayrıca şimdi, Steam Next Fest kapsamında 12 Şubat'a kadar erişimde olan Stormgate demosunu deneyebilirsiniz.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 08-02-2024 01:08   Güncelleme : 08-02-2024 01:08
'Stormgate' ile birlikte 3 Oyun DLSS Güncellemesi Alıyor!

DLSS ivmesi kış ayları boyunca kartopu gibi büyümeye devam ediyor. 2024'e damga vuran ve şu anda 20 milyonun üzerinde oyuncuya sahip Enshrouded ve Palworld oyunları da bu teknolojiyle destekleniyor. Ayrıca şimdi, Steam Next Fest kapsamında 12 Şubat'a kadar erişimde olan Stormgate demosunu deneyebilirsiniz.

Strateji oyunları yapmakta uzman eski Blizzard çalışanları tarafından geliştirilen Stormgate'in Kickstarter kampanyası geçen hafta sona erdi ve yapımcı Frost Giant Studios, 2.2 milyon doların üzerinde bağış toplayarak 2023'ün başından günümüze kadar olan dönemin en başarılı oyun Kickstarter kampanyası oldu. Bu büyük ilgiyle, Stormgate'in bir sonraki büyük strateji oyunu olması bekleniyor ve oyunun demo sürümü DLSS 3’ün sunduğu kusursuz deneyimle birlikte Steam Next Fest kapsamında indirilebiliyor. 

DLSS Performans Güncellemeleri

Bu hafta DLSS desteği alan oyunlar ise:

Stormgate - demo şimdi DLSS 2 ve DLSS 3 desteğiyle erişilebiliyor.  Atomic Heart : 'Trapped in Limbo’ - genişleme paketi artık erişilebiliyor. Oyun DLSS 3, DLSS 2 ve Reflex teknolojilerini destekliyor. Call of Duty®: Warzone - 2. Sezon 7 Şubat'ta başlıyor. Oyunda DLAA, DLSS 2, DLSS 3 ve Reflex desteği yer alıyor The Inquisitor - DLSS 2 desteğiyle birlikte 8 Şubat'ta piyasaya çıkıyor  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü