Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:20

SILENT HILL: The Short Message PlayStation®5 Platformunda Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Konami Digital Entertainment B.V., bugün yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü psikolojik korku serisinin yeni öyküsü SILENT HILL: The Short Message'ın, PlayStation™ Store'da ücretsiz olarak yayınlandığını duyurdu.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 02-02-2024 05:19   Güncelleme : 02-02-2024 05:19
SILENT HILL: The Short Message PlayStation®5 Platformunda Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Konami Digital Entertainment B.V., bugün yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü psikolojik korku serisinin yeni öyküsü SILENT HILL: The Short Message'ın, PlayStation™ Store'da ücretsiz olarak yayınlandığını duyurdu. Ayrıca, geliştirici stüdyo Bloober Team'in merakla beklenen SILENT HILL 2 remake için yayınladığı yeni fragman, iyileştirilmiş ve modernleştirilmiş mücadelelerde oyuncuları nelerin beklediğini gözler önüne seriyor.

SILENT HILL: The Short Message'ın baş kahramanı Anita, bir arkadaşı tarafından şehrin dışında terk edilmiş bir apartman kompleksine çağrılıyor. Anita bu tüyler ürpertici mekânı keşfederken gizlemeye çalıştığı karanlık bir gerçekle de yüz yüze geliyor. KONAMI daha önce SILENT HILL serisi için yeni bir dönemi başlatacak birçok yeni oyun ve interaktif medyanın yolda olduğunu duyurmuştu.

SILENT HILL: The Short Message, sürpriz gösterimi ve ücretsiz olarak piyasaya sürülmesiyle, her yaştan SILENT HILL hayranını kapsamayı hedeflerken yeni oyuncuların da bu efsanevi psikolojik korku serisine girmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor. SILENT HILL: The Short Message, serinin eski ve önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarından bağımsız, tamamlanan hikayesiyle kısa bir oyun. Oyun günümüzde geçiyor ve 21. yüzyılda herkesin aşina olduğu bir tema olan sosyal paylaşım sitelerindeki iftira ve zorbalığı ele alıyor. SILENT HILL: The Short Message, aynı zamanda 10 yıldan sonra piyasaya sürülen ilk SILENT HILL oyunu olma özelliğine sahip. Serinin daha önceki oyunlarıyla tanışmamış yeni nesil oyuncuların, SILENT HILL'in sunduğu psikolojik korku dünyasını deneyimlemelerini umuyoruz.

Yeni SILENT HILL 2 fragmanı, orijinal oyunu temel alarak geliştirilen oyu içi mücadelelere odaklanıyor. Bubble Head Nurses, Mannequin ve daha fazlasının da aralarında bulunduğu ikonik yaratıklar bu fragmanda geri dönüyor.

 

SILENT HILL Hakkında

Karanlığın, sessizliğin, deforme olmuş canavarların, aşkın ve hüznün hikayesi...

İlk olarak 1999'da PlayStation®'da yayınlanan bir psikolojik korku serisidir. Oyun sürükleyici korku ögeleri ve benzersiz dünya görüşüyle birçok alanda büyük beğeni topladı ve dünya çapında hayranlık kazandı.

 

Konami Group Hakkında

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. 

 

Bloober Team Hakkında

Polonya, Krakow'da bulunan ve 2008 yılında kurulan Bloober Team, yaklaşık 200 kişilik bağımsız bir oyun geliştirme stüdyosudur. Şirket, derin bir hikaye, ürkütücü bir atmosfer, tüyler ürpertici ve unutulmaz bir deneyimin temel bileşenler olduğu olgun korku oyunları geliştirmeye odaklanıyor. Bloober Team, Blair Witch, Layers of Fear, Observer: System Redux ve yakın zamanda piyasaya sürülen The Medium gibi beğenilen oyunlarıyla korku oyunlarında sağlam bir deneyime ve büyük bir tutkuya sahiptir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü