DOLAR 39.59 ₺
EURO 45.67 ₺
STERLIN 53.68 ₺
G.ALTIN 4,345.98 ₺
BTC 105,028.12 $
ETH 2,546.14 $
BİST 9,311.88
    TanıtımBayi

    Kayseri güne yürüyüşle başlıyor

    GÜNCEL 156
    Yayınlama: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 08:00 Kaynak: Haber Merkezi Editör: ismail USTA

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabahın ilk ışıkları ile Ali Dağı’nda sabah yürüyüşü yaptı.

    Kayseri güne yürüyüşle başlıyor


    Bir doktor olarak sağlık için yürüyüşün ve sporun önemini sık sık dile getiren Başkan Büyükkılıç, bu konuda örnek olmaya devam ediyor.

    Sabah yine Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlık açısından topluma önemli mesajlar veriyor. Sabahın ilk ışıklarında Ali Dağı'nda yaptığı yürüyüş ile güne başlayan Büyükkılıç, Erciyes Dağı manzarası ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

    Sabah yürüyüşünün önemini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Her yeni güne, sabah yürüyüşü ile başlıyoruz. Hem zihnimizi hem de bedenimizi zinde tutuyoruz. Ali Dağı’nda sabah keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdim. Durup bir soluklanalım dediğimiz yerde de Erciyes’in heybetine ve ihtişamına kayıtsız kalamadım” diye konuştu.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code