Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:11
Advert

Ali Boltaç “2022’den beklentim, 2021’de yaşadıklarımızı unutmamaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç , yaklaşan yeni yılı yayınladığı bir mesajla kutladı. Boltaç, 2021 yılının ülkemiz açısından özellikle sağlık ve ekonomik koşullar açısından zorlu bir yıl olduğunu, 2022 yılının her açıdan beklentileri ve umutları başka bir evreye taşıdığını söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2021 12:23   Güncelleme : 29-12-2021 12:23
Ali Boltaç “2022’den beklentim, 2021’de yaşadıklarımızı unutmamaktır”

2021 yılında ülkemizin,  hem dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 salgını,  hem de merkezi yönetim ve sistemden  kaynaklı ekonomik koşulların ağırlığı altında ezildiğini ifade eden CHP’li meclis üyesi Ali Boltaç, “ 2021 yılı ülkemiz ve kentimiz için adete bir kabus yılı oldu. Zorlu ekonomik koşullar, dövizdeki rekor artışlar, yüksek enflasyon yurttaşlarımızın yaşam standartlını maalesef olumsuz etkiledi. Bu sistem ve yönetim ülkeyi, sosyal yardımlarla ayakta durmaya çalışan bir toplum haline getirdi. Neyse ki Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, belediyelerimiz bu duruma seyirci kalmadı ve dezavantajlı bölgelerde yaşayan yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamayı kendine görev bildi.  Adeta sosyal belediyeciliğin ne anlama geldiğinin içini doldurdu. Bu vesile ile 2022 yılında iktidar mücadelemizin yanısıra , ülkemiz ve kentimizin yardıma ve desteğe ihtiyaç duyan tüm yurttaşları için de mücadelemizi sürdüreceğiz, Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ” Dedi

Bu sistem ve ekonomik modelden geri adım atılmadığı takdirde  2022 yılının da ülkemiz açısından pek parlak geçmeyeceğine dikkat çeken CHP’li Ali Boltaç, “  2022 yılından en büyük beklentim yurttaşlarımızın 2021 yılında yaşadıklarını asla unutmamasıdır. 2022 yılı içerisinde belki de önümüzde bir demokrasi sınavı olabilir ve bu sınavda başarılı olmamız için yaşadıklarımızı bir hazırlık testi gibi tekrar etmeliyiz. Usta şair Özdemir Asaf’ın dediği gibi, “ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var” diyebilmeliyiz. “ şeklinde konuştu.
Boltaç “ 2022 yılının yaşadığımız tüm zorluklara rağmen Ülkemize, Mersin’imize ve Tarsus’lu  hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eder,  yeni yılın büyük umutların habercisi olmasını dilerim.“ diyerek sözlerini noktaladı..

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü