Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 14:56

Mersin Büyükşehir İl İçi Deplasmandan Galip Ayrıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 12’inci hafta mücadeleleri kapsamında karşılaştığı Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşısında 66-46 galip geldi.

SPOR
Giriş Tarihi : 16-12-2021 16:23   Güncelleme : 16-12-2021 16:26
Mersin Büyükşehir İl İçi Deplasmandan Galip Ayrıldı

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. Lig’de Emlak Konut Spor Kulübü’nün ardından 22 puan ile ikinci sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ile gerçekleştirdiği karşılaşmadan galip ayrıldı.

Çukurova Derbisi olarak adlandırılan ve Tarsus Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşma 66-46 Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın galibiyeti ile sonuçlandı.

Karşılaşmada ilk sayıyı, ev sahibi takım Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı kaydederken; maçın ilk çeyreğini MSK Kadın Basketbol Takımı 19-16 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de oyundaki etkisini sürdüren MSK Kadın Basketbol Takımı, bu çeyreği de 43-26’lık skorla önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında üçüncü çeyreği 56-34 önde tamamlayan Büyükşehir’in Kadın Basketbol Takımı, dördüncü ve son çeyreği 66-46 önde tamamlayarak karşılaşmadan galip olarak ayrıldı.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü