Mersin Vatan Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 16:42
Yıldız Holding

Timmy Trumpet, The Lumineers ve ELBOW’ dan Yeni Çıkışlar

Ödüllü DJ ve yapımcı Timmy Trumpet, yükselen yıldız Blinkie ve Bright Sparks’ın eşlik ettiği yeni single’ı “Friday”i duyurdu..

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 22-11-2021 19:33
Timmy Trumpet, The Lumineers ve ELBOW’ dan Yeni Çıkışlar

Timmy Trumpet - “Friday”

Ödüllü DJ ve yapımcı Timmy Trumpet, yükselen yıldız Blinkie ve Bright Sparks’ın eşlik ettiği yeni single’ı “Friday”i duyurdu.  

“Friday” pandemi ile kapanan dünyanın yeniden açılmasını kutlama rolünü oynuyor.  

Şarkı Trumpet’in kişiliğini yansıtan enerji verici tonlarla birlikte döneminin belki de en akılda kalıcı sözlerini birleştiriyor ve ortaya unutlmayacak enerjiye sahip bir parça çıkıyor. “Friday” sahip olduğu bu enerjisiyle gece kulübü eğlencelerinin ve festivallerin vazgeçilmezi olacak.

 

The Lumineers- “A.M. RADIO”

Grammy ödüllü grup, The Lumineers merakla beklenen albümü “BRIGHTSIDE”ın üçüncü şarkısı “A.M. RADIO” yu yayınladı.

Şarkı, grubun dördüncü stüdyo albümü olarak çıkacak “BRIGHTSIDE” için bekleyenlerin heycanını arttırdı.   

Grubunun kurucularından Wesley Schultz şarkı için şunları söyledi: “‘A.M. RADIO’ kaydettiğimiz en büyük koroyla birlikte samimi dizelerimizi bir araya getiriyor. Şarkılar bir kişinin hayatta doğaüstü hissettiği çekimin marşlarıdır. Jeremiah ve benim için bu çekim şarkılardı.”

 

ELBOW- “Flying Dream 1”

Köklü grup ELBOW dokuzuncu stüdyo albümü olan “Flying Dream 1”ı yayınladı. 

Albümün en çarpıcı özelliği ise yapım aşamasında ekip üyelerinin pandemi sebebiyle bir araya gelememesi oldu. Eserin tamamını ev stüdyolarından yazan ekip kayıt için tarihi bir lokasyon olan “Brighton Theatre Royal”da bir araya geldi. 

Şarkıcı Guy Garvey bu sıradışı kayıt lokasyonu için şunları söyledi: “Tarihinde hiç bu kadar uzun süre kapalı kalmamış iki yüz yıllık bir tarihe sahip olan bir tiyatroyu kiralamak ancak bu şartlarda altında yapılabilecek bir şeydi…”

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü