Mersin Vatan Gazetesi
HV
23 NİSAN Salı 17:12

Malkara Belediye Başkan Vekili Gökhan Doğan Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Malkara Belediye Başkan Vekili ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan, 19 Kasım 2021 Cuma günü Malkara Taekwondo Spor Kulübü tarafından Sinanpaşa Ağaçlandırma Sahasında gerçekleştirilen farkındalık etkinliğine katılım sağladı..

YAŞAM
Giriş Tarihi : 19-11-2021 20:23
Malkara Belediye Başkan Vekili Gökhan Doğan Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Malkara Belediye Başkan Vekili ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan, 19 Kasım 2021 Cuma günü Malkara Taekwondo Spor Kulübü tarafından Sinanpaşa Ağaçlandırma Sahasında gerçekleştirilen farkındalık etkinliğine katılım sağladı.

Daha yeşil ve daha temiz bir geleceğe sahip olabilmek için “Çevremizi ve Doğamızı Temiz Tutalım“ sloganıyla oluşturulan etkinlikte, Malkara Teakwondo Spor Kulübünde eğitim alan sporcular Sinanpaşa Ağaçlandırma Sahasında yerlere atılan çöpleri toplayarak farkındalık yarattılar.

            Farkındalık etkinliğinde, Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ersoy Bozkurt ve Milli Takım Antrenörü Gökhan Fındık yer aldı.

Malkara Belediye Başkan Vekili ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan, etkinliğin ardından vatandaşlarımızı çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ederek, geleceğimize bırakacağımız en büyük mirasın yeşil bir çevre olduğunun mesajını verdi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü