Mersin Vatan Gazetesi
HV
23 NİSAN Salı 09:59

Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2021’den çok başarılı bağış sonuçları

Elde ettiği sportif başarı ve katılımcılara sunduğu benzersiz yarış deneyimiyle uluslararası ultra-trail (patika koşusu) dünyasında çok saygın bir yere sahip olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, Adım Adım ile birlikte gerçekleştirdiği iş birliği ile STK’ların toplumsal değer yaratan projeleri için kaynak yaratılmasını sağladı..

SPOR
Giriş Tarihi : 16-11-2021 11:05
Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2021’den çok başarılı bağış sonuçları

Elde ettiği sportif başarı ve katılımcılara sunduğu benzersiz yarış deneyimiyle uluslararası ultra-trail (patika koşusu) dünyasında çok saygın bir yere sahip olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, Adım Adım ile birlikte gerçekleştirdiği iş birliği ile STK’ların toplumsal değer yaratan projeleri için kaynak yaratılmasını sağladı.

90 gönüllü koşucunun aracılığıyla 1.165 bağışçı destek oldu

Argeus Travel & Events tarafından Salomon isim sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonda, Adım Adım iş birliği ile 190.697 TL bağış toplanması sağlandı. Kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Adım Adım ile ilk kez iş birliği yapan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’in bu başarısında, 90 gönüllü koşucu ve 1.165 bağışçının katkıları ile 62 canlının hayatının iyileşmesine yönelik adımlar atılmış oldu.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail® için oluşturulan bağış kampanyalarında en çok destek alan 5 STK ise şu şekildeydi:

* Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: 42.145 TL

* AKUT: 39.104 TL

* İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği: 30.178 TL

* Türk Eğitim Derneği: 19.275 TL

* Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı: 17.950 TL

64 ülkeden 1.972 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve Adım Adım ile hayata geçirdiği iş birliğiyle fark yaratan Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2021, böylece pek çok spor organizasyonu için örnek oluşturmuş oldu.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, gelecek yıllarda da Adım Adım ile birlikte STK’ların toplumsal değer yaratan projeleri için kaynak üretmeye devam edecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü