Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 07:10

“Bir Yerden Bir Yere Geldik, Bu Bir Kariyerdir”

Dayı Şov bu hafta sevilen rap yıldızı Tepki’yi ve komik videoları ile internet dünyasını güldüren Yılmaz Sisters’ı konuk etti..

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-11-2021 18:00
“Bir Yerden Bir Yere Geldik, Bu Bir Kariyerdir”

Dayı Şov bu hafta sevilen rap yıldızı Tepki’yi ve komik videoları ile internet dünyasını güldüren Yılmaz Sisters’ı konuk etti. Sohbetin su gibi aktığı gecede yine, eğlenceli skeçler ve oyunlar izleyicilere keyifli anlar geçirtti. Bir klip çekimi sırasında yaşadığı olayı anlatan Tepki, patlama sahnesinde alev aldığını ama kendisini söndürmeden önce görüntüleri kurtarıp kurtaramadıklarına bakmak için kameraya koştuğunu anlattı. Sevilen rapçi Küçükçekmece’de müziğe yetenekli gençler için bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Instagram’da binlerce kişi tarafından takip edilen ve “Bu bir kariyerdir” diyen Yılmaz Sisters ile Dayı’nın canlı yayında doğaçlama olarak çektikleri Instagram videosu da, bölümün en keyifli anlarındandı. Dayı Şov’un bu bölümünde Paptircem müzikleriyle renkli bir performans sergiledi.

 

Dayı Şov tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü konuklarını deneyimli şovmenlere taş çıkartacak şekilde ağırlayan, her bölümde müzik, eğlence ve sohbetin dibine vuran Dayı, bu hafta da ünlü rapçi Tepki ile Instagram’ın komik kız kardeşleri Nursena ve Ayşenur Yılmaz'ı konuk etti.

 

Kasada oturacakları hayaliyle şirin bir kafe açtıklarını ancak işlerin bekledikleri gitmediğini anlatan Yılmaz Sisters, “Kafe açtık, pandemide battı. Güzel, şirin bir kafe hayali sigortalar, borçlar, hesap kitap derken bambaşka bir şeye dönüşüyor. Kasada oturacağımızı düşünüyorduk, bütün gün bulaşık yıkadık” dedi.

 

“Önce görüntüleri kurtardık mı diye kameraya koştum, sonra kendimi söndürdüm”

Tepki, bir klip çekimi sırasında yaşadığı talihsiz ama komik anısını, “Klip çekimi sırasında patlama sahnesinde alevler sırtımı ve kafamı sardı. Klibin aynı zamanda yönetmeni olduğum için görüntü kurtarabildik mi diye önce kameraya koştum. Kurtardığımızı fark edince kendi kendimi söndürdüm” sözleriyle anlattı. 

 

Hızlı Sorular bölümünde, Dayı’nın hınzır sorularına yanıt veren Tepki, sonsuza kadar Norm Ender dinlemek yerine sonsuza kadar Gülse Birsel dizisi izlemeyi tercih edeceğini söyledi, “Avrupa Yakası gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biriydi. Hala izliyorum” dedi.

 

“Bu bir kariyerdir”

Instagram’da yüzbinlerce kişi tarafından sevilerek takip edilen Yılmaz Sisters, “9-5 olmayan işleri kariyerden saymamak yaygın. Ancak biz öyle olduğunu düşünmüyoruz. Bir yerden bir yere geldik, bu bir kariyerdir” şeklinde düşüncelerini ifade etti. Nursena Yılmaz, “Gülse Birsel'in yazdığı bir dizide oynamak benim için çok güzel bir deneyimdi. İlk kez öyle büyük bir set ortamında bulunmuştum” dedi.

 

Küçükçekmece’de müziğe yetenekli gençler için proje

“Küçükçekmece benim semtim” diyen Tepki, “Hala orayla güçlü bir bağım var. Şu anda oradaki okullarda okuyan ve müziğe yetenekli gençler için bir proje üzerinde çalışıyoruz” sözleriyle yeni projesini anlattı. 

 

Paptircem ve Dayı'nın verdiği isimle 'Neyse Ne' grubunun keyifli bir performans sergilediği bölümde, Dayı ve Yılmaz Sisters’ın canlı yayında doğaçlama olarak çektikleri Instagram videosu da eğlenceli anlara sahne oldu.

 

Canlı yayında ücretsiz izlenebiliyor

Dayı Şov, her Cuma akşamı saat 23.00’te GAİN’de yayınlanıyor. Canlı yayında ücretsiz olarak izlenebilen programı, kaçıranlar daha sonrasında Premium üyelikle yine GAİN ekranında diledikleri zaman izleyebiliyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Gupse Özay’dan Murat Dalkılıç’a bugüne kadar ağırladığı birbirinden “ünlü” ve renkli konuklarıyla Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü