Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:53

Aşk Yolunda filminin GALA gecesine büyük ilgi

Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan ve peşpeşe iddialı yapımlara imza atan Aytaç Medya, “Dilberay”dan sonra tamamladığı “Aşk Yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” isimli romantik komedi filmiyle sektöre hızlı bir giriş yapıyor..

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-11-2021 14:54
Aşk Yolunda filminin GALA gecesine büyük ilgi
Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan ve peşpeşe iddialı yapımlara imza atan Aytaç Medya, “Dilberay”dan sonra tamamladığı “Aşk Yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” isimli romantik komedi filmiyle sektöre hızlı bir giriş yapıyor. Şahin Irmak, Çiğdem Batur ve Bora Cengiz’in başrolleri paylaştığı  filmin Kanyon’da yapılan galasına ilgi büyüktü.

 

Gecede Merve Özbey, Haluk Levent, Pelin Öztekin, Burak Serdar Şanal, Özgü Kaya, Burç Kümbetlioğlu, Umut Oğuz gibi isimler film ekibini yalnız bırakmadı.

 

Tamamı Malatya’da çekilen, 19 Kasım’da vizyona girecek “AŞK YOLUNDA”; şanssızlığı her yerde başına bela olan Bade’nin (Çiğdem Batur) evlenme teklifi alacağı sırada sevgilisi Arda’dan (Bora Cengiz) ayrılması ve tesadüfen hayatına giren Yusuf  (Şahin Irmak) ile hem manevi hem gerçek bir yolculuğa çıkmasını eğlenceli bir dille anlatıyor.  

"O yüzük bu parmağa girecek" mottosuyla yola çıkan, Ahmet Kapucu’nun yönettiğiSeçil Çömlekçi’nin “Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” başlıklı kitabından senaryolaştırdığı filmin müzikleri Toygun Uğur Tosunoğlu tarafından yapıldı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü