Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 18:32
Advert

Kertenkele dizisinin en güzel erkeği oldu

atv’ nin beğeniyle seyredilen Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisinin başarılı oyuncusu Dilşad Şimşek, dizinin 81. bölümünde kamera karşısına geçeceği anı beklediği set arasında, erkek kılığındaki tiplemesiyle herkesi eğlendirirken, rol arkadaşlarını da kahkahaya boğdu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 25-11-2016 11:50   Güncelleme : 25-11-2016 11:50
Kertenkele dizisinin en güzel erkeği oldu

 

Hanımefendiyken racona uygun kabadayı olan tek erkek güzeli…

Dizide, hanımefendi olan “Melis” karakteriyle seyirci karşısına çıkan Şimsek, erkeği canlandırdığı “Bıçkın Adnan” karakterine büründüğü tiplemesiyle, set aralarında yaptığı muzipliklerle arkadaşlarına oldukça eğlenceli anlar yaşatarak, setin neşe kaynağı oldu.

Erkek takım elbisesi giyerek, bıyık takarak elindeki tesbihle kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu, bitirim tavırları ve sözleriyle oyuncu arkadaşlarını gülmekten kırıp geçirdi. Dilşad Şimşek’in bu inanılmaz değişimi karşısında, her seferinde şaşkınlıklarını gizleyemeyen oyuncu arkadaşları ise güzel oyuncuya; “Kertenkele’nin en güzel erkeği. Hanımefendiyken racona uygun kabadayı olan tek erkek güzeli. Hem çıtır hem de delikanlı” diyerek esprili bir dille şakalaştılar.

 

Dizinin Cumartesi akşamı atv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünde Dilşad Şimşek’in, âlemin en esaslı delikanlısı olan Bıçkın Adnan karakteriyle kendisine âşık olan Kara Kemal’in (Turabi) hafızasını yerine getirmek için verdiği türlü uğraşlarına şahitlik edeceğimiz eğlence dolu anlar, seyirciye oldukça neşeli saatler yaşatacak.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü