Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 11:24
Advert

Kozmetik Kraliçesi Sibel Demir’den Dikkat Çeken Açıklamalar!

Kozmetik Kraliçesi Sibel Demir ile bir araya geldik. Pandemi sürecinden, bodrum’da ikinci şubesini kurduğu markasını ve katıldığı fuarları sizler için anlattı. Sibel Demir bilinmeyenlerini 30 yıllık iş tecrübesini ve daha fazlasını gazeteci Aslan Sayım’a anlattı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-09-2021 18:05   Güncelleme : 06-09-2021 18:05
Kozmetik Kraliçesi Sibel Demir’den Dikkat Çeken Açıklamalar!

Kozmetik Kraliçesi Sibel Demir ile bir araya geldik. Pandemi sürecinden, bodrum’da ikinci şubesini kurduğu markasını ve katıldığı fuarları sizler için anlattı. Sibel Demir bilinmeyenlerini 30 yıllık iş tecrübesini ve daha fazlasını gazeteci Aslan Sayım’a anlattı.

İşte Sibel Demir’in Açıklamaları:
2021 yılı malum dünyaca içinde bulunduğumuz pandemi ve bunun getirdiği bir çok olumsuz maddi ve manevi zorluklar ile mücadele hepimizi fazlası ile etkiledi.
Yaşadığımız bu zorlu sürece rağmen planladığım bir çok projemi 2021 yılı başı itibari ile hayata geçirmeye başladım.
Aslında pandemi ve Eve kapanmalarımız bana olduğu gibi bir çok insana da düşünme ve hedefler belirlediğini tahmin ediyorum.
Biliyorsunuz ki İstanbul'da ki Güzellik okulumuz,dan sonra bu süreçte Bodrum,a yerleşerek firmamı buraya kurma hayallerimi de gerçekleştirdim.
Yaklaşık 8 aydır S-iron Cosmetic Bodrum'da tüm Türkiye ve Yurtdışı müşterilerimize hizmete devam ediyor. Evet zor bir süreç ama yinede çok şükür diyorum herşeyin hepimiz için daha güzel olacağına inanıyorum...

Soru: ,2021 ve 2022 yılı S-iron Cosmetic için yenilikler yeni oluşumlar varmı acaba ?

2021 yılı S-iron Cosmetic olarak Türkiye de Bir çok güzellik Fuarlarında yerimizi aldık...
İstanbul ve bir çok ilimizde Eğitimlerimize devam ediyoruz.
Ürünlerimiz her geçen gün daha çok talep görüp daha hızlı bir şekilde kozmetik sektöründe yerini almaya devam ediyor.
S-iron markası bildiğiniz üzere yerli bir markadır.
Kalıcı Makyaj ve Cilt Ürünlerimizden sonra skalamıza yazın gelmesi ile birlikte Güneş Kremleri ve Alovera ürünleri ekledik. Her geçen gün projelerime yenilikler eklemeye ve hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Soru ; Uzun yılardır sektöre uzmanlar yetiştirdiniz.Yetiştirdiğiniz uzmanlarınız ile iletişiminiz daha sonrasında nasıl ilerliyor?

30 yıllık sektörel tecrübelerim ve Eğitmenlik hayatım öğrencilerimin uzmanlarımızın bana olan güvenini elbette artırıyor..
Benim için en önemlisi,de sevgili uzmanlarımızın güvenlerini boşa çıkarmamaktır..
Yaptığım ve yapacağım her işin altına Sibel Demir imzası var ise gözü kapalı adımı duyar duymaz size sonuna kadar güveniyoruz hocam kelimesi dünyalara bedel..

Fuarlarımız Eğitimlerimiz günler gerçekten su gibi geçiyor.
2022 yılını hedefimiz geçirdiğimiz bu zorlu süreçte daha güçlü daha dinamik ayakta tutabilmek ve daha neler yapabilirizin planlarını yaparak emin adımlar ile İlerlemek olacak inşallah.

Sibel Demiri Sibel Demir yapan en belirgin özelliklerini bir kaç cümle ile özetleyin desek ?

Sibel Demir,i Sibel Demir yapan en büyük özelliği insani ve güven duygusu,sürekli yenilikçi ve hep kendini güncelleyen,sektör tarafından yüzünü hiç eskitmeyen,hayata hep pozitif bakan ve sürekli imaj değiştiren ruhu diyebiliriz sanırım :)

Sibel Demir,in sektöre katmış olduğu binlerce uzman var
Bir çoğu salon açtı,bir çoğu bana rakip olup eğitmen oldu :) Tabi bu benim için harika bir duygu onları gördükçe verdiğim bunca yılın emeğin karşılığını aldığımı görmüş oluyorum.
10 yıl önceki yetiştirdiğim uzmanlarım yada yeni yetişen uzmanlarım ne zaman bana ihtiyaçları olsa başları sıkışsa hep bilirler ki yanlarındayımdır.
Bizde eğitim bitti hadi herkes kendi yoluna die birşey asla yok.
Yolumuz uzun yıllar birlikte devam eder.

Soru ; Çok yoğun bir tempo içinde olduğunuzu biliyoruz. Önümüzdeki günlerde 2021 yılı sonuna kadar Sibel demiri neler bekliyor ?

Şu sıralar önümüzde oldukça yoğun bir tempo bizi bekliyor
Türkiye'nin en büyük Güzellik & Bakım Fuarında bu hafta inşallah Türkiye ve Yurtdışından katılan uzmanlarız ile buluşmanın heycanını yaşıyorum.
Eylül boyunca İstanbul Fuarımız yine arkasından eğitimlerimiz farklı illerde devam edecek .
Ekim ayında Antalya da S-İRON COSMETİC olarak sponsor olduğumuz iki Otel Organizasyonu ve Sibel Demir Sahne sunumlarımız ile devam edecek.

Soru : Kozmetiğin kraliçesi Sibel Demir peki bu yoğun tempoda kendine zaman ayırabiliyor mu ?

Bu yoğun koşturma ve tempo içinde kendinize zaman ayırabiliyormusunuz die sorarsanız ???? En sevdiğim özelliğim 15 gün arı gibi çalışır ama 3 günde olsa kesinlikle kendime kısa bir mola verir huzur depolarım dinlendirim çünkü kendimi seviyorum ve önemsiyorum sanırım terazi burçlarının en belirgin özelliği die düşünüyorum.:)
Bu arada Terazi demişken 6 ekim doğum günüm,de yaklaştı ve o tarihlerde Antalya'da organizasyonumuz,da olucam hem çalışıcaz hem küçük bir kutlama ve süprizler de geliyormuş sevenlerimden ne mutlu bana ????

Soru : En son olarak okurlarımıza bir mesajınız varmı ?

Son olarak Türkiye ve Dünyaya bir mesajım var...
Umarım 2022 yılında bu yaşadığımız hastalıklar,maddi manevi kayıplar son bulur.
Yangınlar Doğal afetler son bulur...
Sevgili Aslan Sayıma Bu tatlı hoş sohbet için teşekkür ediyorum..

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü