Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 04:59

Yenişehir'in yeni başkanı Bekir Topçu

"Mübarek bir davanın hizmetkarlarıyız" Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu,bu görevi kendisine tevdi edenleri utandırmayacağını söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2016 15:29   Güncelleme : 22-11-2016 15:29
Yenişehir'in yeni başkanı Bekir Topçu

 

AK Parti'nin kuruluş aşamasından bu yana partiye gönül veren bir nefer olduğunu belirten Bekir Topçu,"Yapılan değerlendirmeler sonucu Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın onayıyla bu görev bana verildi. Bizler, bir mübarek davanın hizmetkarlarıyız. Biz, o davanın içinde hizmet etme aşkı ve şevkine sahip oldukça Rabbim bize olmamız gereken mevki ve makamı takdir etmiştir.AK Parti'nin davasına inanan bir insan olarak kadim Yenişehir ilçesinin tüm farklı değerlerini zenginlik olarak görüp, partimizin Mersin'de aldığı başarıyı daha da ileriye taşımak için elimizi taşın altına koyacağız. Bu göreve beni layık görenleri utandırmayacağız" dedi.

BAYRAĞI BAŞARIYLA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

AK Parti davasına inandıklarını ve bu yüzden siyaset yaptıklarını kaydeden Topçu,halkın beklentilerine cevap vereceklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Topçu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu partiyi milletimiz kurmuştur. Bu partiyi bundan sonra da halkımız yaşatacaktır.AK Partimiz 14 yıllık tarihi geçmişi ve 12 yıllık iktidarı sürecinde dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin Türkiye'nin bütününü kapsamayı başarmıştır.  Her değişim yeni bir başlangıçtır. Bu harekete emek veren tüm kardeşlerimle birlikte bize tevdi edilen bayrağı daha ilerilere hep birlikte taşıyacağız. Siyaset birey ile yapılır, ancak insan odaklı siyaset başarılı olur ve siyasetin insan kazanmak sanatı olduğu bilincindeyiz. Dünü yok saymadığımız gibi yarının da hesaplarını şimdiden yapıyoruz. Bu vesile ile daha önceki dönemlerde görev yapmış bütün arkadaşlara, parti büyüklerine, kardeşlerime AK Parti'nin bütün birimlerinde çalışmış, didinmiş, emeği geçmiş olanlara teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı bayrağı hep beraber aynı tempo ile daha yukarılara taşıyacağımıza da söz veriyorum."

AK PARTİ DİMDİK YOLUNA DEVAM EDİYOR

'Yenişehir için hep birlikte gayret göstereceğiz' diyen Başkan Topçu,sözlerini şöyle sürdürdü:"Bir süreç yaşadık her bir yaşanan süreçte AK Parti teşkilatının ne kadar dimdik ayakta olduğu temel ilke ve politikalarına ne kadar bağlı olduğu, teşkilatın plan ve program çerçevesi içerisinde dimdik yoluna devam edeceğinin bir göstergesidir.Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlerin önüne koymuş olduğu 2023 ve 2071 hedeflerini Yenişehir'de gerçekleştirmek istiyoruz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, milletvekillerimiz ile Yenişehir için hep birlikte gayret göstereceğiz.2023 ve 2071'e doğru gittiğimiz bir Yenişehir'i yaşamalıyız." 

BENİM İŞİM SEVGİ

Siyasette şiarının anlaşılması bakımından sözlerine Yunus Emre'nin sözleri ile son veren Başkan Topçu, "Ben gelmedim kavga için,benim işim sevgi için,dostun evi gönüllerdir,gönüller yapmaya geldim."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü