Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:36
Advert

Mersin'de Tiyatro Oyunu esnasında evlenme teklifi

Mezitli Belediyesi tarafından, pandemi nedeniyle ayrı kalan tiyatrocularla sanatseverleri buluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği Mezitli’de Tiyatro Akşamları etkinliği, sıra dışı bir olaya sahne oldu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-08-2021 16:16   Güncelleme : 18-08-2021 16:18
Mersin'de Tiyatro Oyunu esnasında evlenme teklifi

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da izlediği, Tiyatro Kulis tarafından sahnelenen Aşk-ı Analiz oyunu sırasında sahneye çıkan Erdem Altın sevgilisi Latife Güler’e evlenme teklifinde bulundu. Sahneyi Bergüzar Tanrıverdi ile paylaşan oyuncu Özgür A. Gönenler, anlattığı hikâyeyi yarıda keserek seyircilere, devamını bilen olup olmadığını sordu. Daha önce tiyatrocu Gönenler ile anlaşan Erdem Altın sahneye çıkarak hikâyenin kalan kısmını anlattı. Hikâyenin sonunu kendi hikayesine bağlayan Altın, sevgilisi Latife Güler’e dönerek “Benimle evlenir misin?” diye sordu.

Kendisine yapılan sürpriz karşısında uzun süre şaşkınlığını atamayan Güler, seyircilerin alkışları arasında yapılan teklifine “evet” diyerek yanıtladı.

Yapılan evlenme teklifinin ardından oyun kaldığı yerden devam ederken, dünyayı saran; pandemi, felaketler ve savaşların kıskacı altında böylesi güzel olaylara tanık olmanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Böylesi güzellikler ancak Mezitli’de olur. İnsanlarımıza bir nebze olsun moral verebilmek adına başlattığımız Mezitli’de Tiyatro Akşamları etkinliğimizde bir de iki gencimizin hayatlarını birleştirme kararı almaları son derece güzel bir olay. Gençlerimiz; Latife Güler ve Erdem Altın, mutluluklarını Mezitli ailesiyle paylaşarak ‘Burası Mezitli. Biz burada bir aileyiz’ vurgusunu da ispatlamış oluyorlar. Gençlerimize bunca sıkıntı arasında bize güzel anlar yaşattıkları için teşekkür ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü