Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 11:56
Advert

Askon Mersin Şubesi Gıda ve yardım tırını yola çıkardı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şubesi geçtiğimiz günlerde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde etkilenen vatandaşları yalnız bırakmadı ve bölgede yaşayan vatandaşlar için gıda başta olmak üzere yardım tırını bölgeye gönderdi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-08-2021 09:38   Güncelleme : 18-08-2021 09:38
Askon Mersin Şubesi Gıda ve yardım tırını yola çıkardı

 

 

Askon Mersin Şube Başkanı ve Arbella Makarna Kurucu Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada; “Dünya genelinde iklim krizi ile birlikte çok ciddi afetler yaşanıyor. Ülkemiz orman yangınları ve sel felaketleri ile karşı karşıya kaldı. Bu zor dönemlerde afetten etkilenen bölgelere, Askon olarak bizler de üstümüze düşen görevin sorumluluğu ile milletimizin ve devletimizin her daim yanında olmak boynumuz borcu olduğunu biliyoruz.

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Her zaman olduğu gibi bu zor süreci de vatandaşlarımızın yanında olarak hep birlikte atlatacağız.

Başta Akdeniz bölgesi olmak üzere ülkemizde çıkan yangınlarda kaybettiğimiz ormanlarımızı yeniden yeşertmek için Askon Mersin şubesi olarak Tema Vakfına 25 bin fidan yardımı gerçekleştirdik. Yangından ve sellerden etkilenen bölgelerin her zaman yardımına koşan kahramanlarımızı da asla unutmadık ve dayanışma içinde vatandaşlarımıza destek olduk.

 

Askon Mersin Şubesi ve Arbella Makarna olarak Askon Genel Başkanımız Orhan Aydın'ın teşvikleri ile gıda ve yardım tırımızı Mersin'den Kastamonu'ya doğru yola çıkartık. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah”. dedi

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü