Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:27

Hibya, " haber aboneliği "

Basın emekçilerin bir araya gelmesiyle kurulan Hibya Haber Ajansı emek yoğun sermaye ile bugünler geldi. Uzun süredir test yayını sürdüren Hibya Haber Ajansı bu süreçte destek olan kullanan tüm abonelerine teşekkür bir borç bilerek çok özel fiyatlar sunuyor

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 17-08-2021 23:13   Güncelleme : 17-08-2021 23:13
Hibya,

Basın emekçilerin bir araya gelmesiyle kurulan Hibya Haber Ajansı emek yoğun sermaye ile bugünler geldi. Uzun süredir test yayını sürdüren Hibya Haber Ajansı bu süreçte destek olan kullanan tüm abonelerine teşekkür bir borç bilerek çok özel fiyatlar sunuyor

Hibya bağımsız tarafsız gazetecilerin bir araya gelmesiyle kurulmuş tarafsız nadir bir kuruluştur. Hiçbir STK, holding ve sermaye gücünden beslenmemektedir. Sadece aboneliklerle beslenen Hibya. Abone olan her kuruluşa eşit miktarda eşit şekilde hizmet vermektedir. Yayıncılar da ise yayın güçlerine göre destek sağlamaktadır. Ağır abonelik fiyatları ile zorlamamaktadır.


Emek yoğun sermaye ile 177 ülkeden trafik alan 16 ülke haber siteleriyle lokal hizmet veren 14 dilde yayın desteği sunan, 125 butik sitesiyle sektörü besleyen yeni nesil bir medyadır.
Test yayınları süresince 1311 kayıtlı aboneye 24 binden fazla app ve web sitesine ulaşan bu yeni nesil yayın ağı şimdi desteklerinizi bekliyor.

Lansmana özel %70 indirim

Lansmana özel %70 indirim ve yıllık peşin ödeme de %50 indirim sunan Hibya;  abonelikleri bir sonraki yılla da yıllık enflasyon oranın artışı garanti ediyor. Herkese eşit değil herkese gücü kadar hizmet sunan Hibya, abonelerinin de Alexa rakamlarına göre düşükten yükseğe fiyatlıyor.

Hibya temsilciliklerini oluşturuyor

Medya da yenilikler getirmeyi sürdüren Hibya, yerel de kendi büyümek yerine yerel medya temsilcilik vermeye hazırlanıyor. Basın emekçilerin el ele verdiği bu tarafsız ağ sizlerin desteğiyle büyüyor.

 

Hibya ADS ise reklam garanti 

Düşük reklam gelirlerinde alternatif Hibya ADS  ağ yapısı hazırlayan Hibya, daha birçok yenilikle sektöre ilham kaynağı olmayı ve destek olmayı sürdürüyor.

 

Hibya Haber Ajansı, Haber Aboneliği Fiyat Politikası: 

Hibya Haber Ajansı kurulduğu günden bu yana alternatifiniz olmak ve ihtiyacınızı karşılamak için çalışıyor.

26 aydır test yayınları ile haberleri deneme kullanımınıza sunan  Hibya Haber Ajansı, yeni haber yayını ile son test yayınının ardından abonelik işlemlerini başlatmaya hazırlanıyor.

 

Fiyatlamalarımızı nasıl oluşturuyoruz?

Mecralarınızda, Türkiye'nin Alexa verilerine bakıyoruz. Alexa uluslararası bir kuruluş olduğu için referans kabul ediyoruz. Buradaki ana politikamız sıralamada ön sıralara gelindikçe artan fiyat politikası uyguluyor olmamız. Ana segment olarak da 30.000. sırayı baz alıyoruz yani yeni başlayan siteler olarak sınıflandırdığımız bu segmentte çok fazla trafik olmadığı ve para kazanımı düşük olduğu için abonelik ücretimizi de düşük alıyoruz. Tam sınırda ise bir alt paketi kabul ediyoruz.

Haber paketine gerek kalmadan ana haber paketini alın

Haber paketlerine gerek kalmadan ulusal haberler ile sitenizi zengişleştirin. Tarafsız haber ile sitenizi indexleyin. 50TL den başlayan lansman fiyatlarıyla haber aboneliği

 

Hibya Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü