Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 10:33

Geciktirici sprey nasıl kullanılır?

Geciktirici sprey nasıl kullanılır?

DÜNYA
Giriş Tarihi : 28-02-2021 11:44   Güncelleme : 28-02-2021 11:44
Geciktirici sprey nasıl kullanılır?

 

 

 

Performans artırıcı geciktirme spreyi, ilişki sırasında partnerlerine karşı utanmak isteyemeyen her yaştan erkek için en yaygın kullanılan ilaçlardan biridir. Geciktirici sprey, son yıllarda üzerinde çalışılan ve kitleler tarafından çok tercih edilen bir yöntemdir. Bu sprey, cinsel ilişki sırasında erken boşalma sorunu yaşayan erkekler için bir kurtarıcıdır. Hepimizin bildiği gibi, bir erkek ister genç ister orta yaşlı olsun, bir erkek bir partneri seks yoluyla tatmin etmelidir, bu çok önemlidir, bu yatıştırıcı bir erkeklik eylemidir. Sonuç olarak, sosyal veya romantik ilişkilerinde cinsel olarak başarısız olan erkeklerin karşılaştığı sorunların sayısı artmaktadır. Bu nedenle erkeklerin özellikle geciktirici sprey olmak üzere birçok farklı tıbbi desteğe başvurarak bu sorunları gidermesi mümkündür.

 

Geciktirici sprey performansı şaşırtıyor

 

Geciktirici sprey etkisi erkekleri şaşırtmaya devam ediyor. Seks shoplardan temin edebielceğiniz pek çok farklı ürün  erkeklerin cinsel performansı üzerinde olumlu etkisi olduğu söyleniyor. Bu nedenle gerçekten başarılı olan ve olumlu sonuçlar üreten ürünlerdeki farklılıkları merak ediyoruz. Bu anlamda geciktirici sprey, cinsel ilişki sırasında erken boşalmayı geciktirebilen, erkeklerin ve partnerlerinin cinsel ilişkiden daha fazla yararlanmasını sağlayan tıbbi bir üründür. Geciktirici spreyleri kullanılırken, penis başının anestezik bir maddeyle dondurulması, dokunmanın azalmasını sağlayabilir. Bu nedenle  penisinin kuvvetli uyarılmasından dolayı erken boşalmaya neden olan erkekler, cinsel ilişki süresini kolayca uzatabilen sprey nedeniyle hafif bir uyuşma hissedecektir.

 

Bu ilaçtan en fazla faydayı sağlamak açısından geciktirici spreyin doğru kullanımı önemli bir konudur. Geciktirici sprey sadece penisin ucuna püskürtülmelidir. Penisin tamamına püskürtülürse geciken sprey gereksiz yere boşa gidebilir ve cinsel ilişki sırasında sertleşme sorunları gibi istenmeyen başka sorunlar ortaya çıkabilir. Geciktirici spreyi doğru kullanmak isteyenler için aşağıdaki yöntemler önerilmektedir:

 

      Geciktirici spreyi penisin sadece uç kısmına üstten ve alttan olacak şekilde sıkınız.

      Kısa aralıklarla sadece 3,4 fıs şeklinde penisin uç kısmına sıkınız.

      Cinsel ilişkide en iyi deneyimi almak için en az 20 dakika bekleyiniz.

      Bir süre bekledikten sonra isterseniz penisinizi ılık su ile yıkayabilirsiniz.

      Öte yandan penisinizi yıkamadan da ilişkiye girebilirsiniz.

 

Geciktirici spreyleri kullanmak isteyen kişiler, ilacın kendilerine ve partnerlerine zararlı olup olmadığını bilmek isterler. Uzman kişiler tarafından özel koşullarda üretilen bu ürünler, diğer medikal ürünler gibi kullanıcı sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Yalnızca deri üzerinde bulunan çok ufak gözenekler şeklindeki hassas noktaları düşük dozda anestezi ile uyuşturan bu geciktirici spreyler, kadınlara da cinsel ilişki sırasında olumsuz bir durum yaratmaz.

vadivadi