Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 13:34

Sistem Hastanesi, Miy Hentbol’a Sağlık Sponsoru Oldu

Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübüne, Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi sağlık sponsoru oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 15-02-2021 10:03   Güncelleme : 15-02-2021 10:03
Sistem Hastanesi, Miy Hentbol’a Sağlık Sponsoru Oldu

Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çocuk Sağlığı, Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esat Yılgör, Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Tufan Yavuz, Merkez Müdürü Nazan Sapancılar’ın  hazır bulunduğu sponsorluk anlaşmasında, Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü Başkanı Abdullah Öztürkmen ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan’da hazır bulundu.

1Yıl boyunca sporcuların sağlıkları ile ilgili destek verecek olan Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yılgör, “Her zaman sporcularımızın yanındayız. Onların sağlıkları için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki sporcularımız sağlıklı olsun ve başarılarına devam etsin” dedi.


Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan yardımcısı ve Kulübün basın sözcüsü Mustafa Ercan’da, desteklerinden dolayı Yılgör’e teşekkür ederken, Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübünün formasını da hediye etti. 
Konuşmaların ardından sözleşmeler imzalandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü