Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 06:23

Büyükşehir Meclis toplantısında Sevgi Mesajı Tartışması

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında MHP Meclis üyesi Mahmut Tat’ın, Kısa çalışma ödeneği konusunda yaptığı konuşmasını yanıtlayan Başkan Seçer; ‘İşten çıkartmalar yasaklanmıştır. Bu konuda söylemler kamuoyunu yanıltıcıdır.’ dedi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-02-2021 17:01   Güncelleme : 09-02-2021 17:01
Büyükşehir Meclis toplantısında Sevgi Mesajı Tartışması



Seçer, “Türkiye’de 1307 kuruluş, ilimizde de iki ilçe belediyesi, kısa çalışma ödeneğine başvuruyor. Kimsenin sesi çıkmıyor. Biz yapınca niye eleştiriliyoruz. Hedefe konuluyoruz. Toroslar ve Akdeniz Belediyeleri de kısa çalışma ödeneği için başvuru yaptı. Ancak rededildi. İki belediyenin yaklaşımı yasal ise bizimki neden yasal olmuyor? İşçi çıkartıyoruz diye diye insanların bizlere saldırmasına zemin hazırlanıyor.” uyarısında bulundu.

Seçer, sitem ettiği konuşmasında Karaduvar’da ki yeşillendirme çalışmalarına karşı yapılan tahribatlara da dikkat çekti. Şimdi muhtar aradı söyledi. Karaduvar mahallesinde park bahçeler daire başkanlığınca dikilen fidan ve çiçekler kırılarak imha edilmiştir.

Görevlileri uyarıyorum: Bu tür eylemler ve zarar vermeler yapanın yanına kar kalırsa Mersin’de bu tür saldırıların önüne geçemeyiz.”

'SEVGİ'DE ANLAŞAMADILAR

FORUM KAVŞAĞI İSİMSİZ KALDI

Belediye Meclis toplantısında gündeme gelen ve  önceki gün trafiğe açılan Forum katlı kavşağının isminin 'Sevgi' olmasını teklif eden Vahap Seçer'in bu talebi Cumhur ittifakı meclis üyelerinin oyları ile  red edildi.

'Sevgi' adının red edilmesi salonda bulunanları ve tv'lerden canlı izleyen Mersin'lileri  şaşırttı.

'Sevgi' adında uzlaşma sağlanamaması, Başkan Seçer'in tepkisiyle karşılandı.

Seçer, 'Sevgi  gibi bir kavramı red ettiniz size teşekkür edemiyorum. Bu tutanaklara yazılarak tarihe geçsin. Köprüye isim vermiyoruz' dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü